18 / 07 / 2024

merzifon emniyet

merzifon emniyet

Programda ayrıca Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar yer aldı.

Merzifon Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binası açıldı!

Programda ayrıca Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar yer aldı.

Çelikhan'a yeni emniyet binası yapılacak!

Ak Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın, Çelikhan ilçesine yeni bir emniyet binasının yapılacağını söyledi. Aydın, emniyet binası ihalesinin 2 Kasım'da yapıldığını belirtti.

Kahramanmaraş İl Emniyet Binası yeşil alana dönüştürülecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün raporuna göre tehlike arz ettiği belirtilen Kahramanmaraş İl Emniyet Binasını yıkarak yeşil alana dönüştürüyor...

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü binası yerine yeşil alan!

Kent merkezinde Fatih Tekiş Maliye hazinesine ait İl Emniyet Müdürlüğü Binasının Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün telilike arz ettiği ve yıkılması gerektiği raporuna istinaden, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisince yıkım kararı alındı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü yıkılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün raporuna göre tehlike arz ettiği belirtilen İl Emniyet Müdürlüğü binasını yıkarak yeşil alana dönüştürüyor

Merzifon'da icradan 5.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Amasya Merzifon'da bulunan fabrika binası ve iki adet çelik sistem imalathanesi Merzifon İcra Dairesi tarafından 5 milyon 598 bin TL'ye açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Mehmet Yazıcıoğlu Emniyet Kavşağı inşaatını inceledi!

Karayolları Bursa Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, bölge müdürlüğünde görev yapan çalışma ekibiyle Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Emniyet Kavşağı projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Merzifon Karşıyaka göletinde inşaat devam ediyor!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon’un Karşıyaka köyünde yapımı devam eden sulama göletinde incelemelerde bulundu.

Türkeli Emniyet Müdürlüğü Binası inşaatında toprak kayması!

Türkeli ilçesinde yapımı devam eden yeni emniyet müdürlüğü binası inşaatında toprak kayması meydana geldi. Kaymakam Gökhan Karaçay, toprak kaymasının kazı çalışmaları sırasında yaşandığını söyledi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ihale edilecek!

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Emniyet Müdürlüğü şubelerini tek çatı altında toplayacak olan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaat projesinin TOKİ'ye teslim edilmesinin ardından temel atma işlemi bekleniyor.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımının büyük ölçüde tamamlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Eskişehir yeni Emniyet Müdürlüğü binası bitmek üzere!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Muttalip Kümesyeri mevkinde yapılan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatında sona gelindi.

merzifon emniyet Haberi

merzifon emniyet

Programda ilk olarak konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, yapımı tamamlanan hizmet binasının özelliklerine dair bilgiler verdi. Son konuşmayı yapan Vali İ. Halil Çomaktekin ise şunları kaydetti: “Ülkemizin ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Amasya ve Merzifon ulaşım bakımından çok önemli bir kavşak noktasındadır. Burası Karadeniz’e ve İç Anadolu’ya açılan bir kapı, Doğu ve Batı’nın kesişme noktası. Devletin olmazsa olmaz sunacağı çok önemli hizmetler vardır. Bunlar öncelikli olarak trafik güvenliği ve sağlık hizmetleridir.

Geçen ay Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde helikopter ambulansın uçuşuna imkân verecek helikopter pistini açtık. Acil olaylara, trafik kazalarına, sağlık sorunlarına müdahale etme bakımından yapılan helikopter pistinin kavşak noktasında olması önemliydi. Bugünde burada trafik hizmetlerinin güvenli bir şekilde akışı,...