03 / 05 / 2024

Çelikhan'a yeni emniyet binası yapılacak!

Çelikhan'a yeni emniyet binası yapılacak!

Ak Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın, Çelikhan ilçesine yeni bir emniyet binasının yapılacağını söyledi. Aydın, emniyet binası ihalesinin 2 Kasım'da yapıldığını belirtti.



Ak Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın, Çelikhan ilçesine yeni bir emniyet binasının yapılacağını söyledi. 


2 Kasım'da İhalesinin yapıldığını belirten Ak Parti grup başkan vekili Ahmet Aydın, Çelikhan'ın hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. 


Aydın yaptığı açıklamada şunu kaydetti: "Çelikhan ilçemizin Emniyet binası 1994 yılında yapılmasına rağmen çürük yapılmış ve depreme dayanıklı değildi. Hükümetimiz döneminde yapılan işleri en sağlam şekilde yapılıyor. Bu bağlamda Çelikhan'ımıza yeni bir emniyet hizmet binası kazandırmak için Başta sayın valimiz, Ak Partili Milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte süreci takip ederek ihalesini yapmış bulunmaktayız. 500 gün süre verilen hizmet binasında 12 lojmanda yapılacak. Her zaman söylemişimdir. Çelikhan benim için özel bir yerleşim birimidir. Çelikhan halkı hizmetin en iyisine layıktır."dedi. 


Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise Çelikhan'ın hizmet atağına kalktığını ve Çelikhan Emniyet binası için Başta grup başkan vekili Ahmet Aydın, milletvekilleri, vali Mahmut Demirtaş, Kaymakam Adem kaya ve partisinin her kademesine teşekkür ettiğini söyledi. 


Adıyaman Günebakış Gazetesi


Geri Dön