04 / 05 / 2024

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi nerede

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi nerede

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sinan Orkun Demir, İsmail Hakkı Karaduman, Hamdi Altıntop, Niyazi Özgür Demir ve Melih Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asım Kolcu tarafından kuruldu.

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Brand Danışmanlık Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Güler tarafından kuruldu.

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Gün tarafından kuruldu.

Faranak Yapı Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faranak Yapı Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Faranak Sheıkholeslamı tarafından kuruldu.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Taha Yıldırım ve Yasin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi nerede Haberi

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi nerede

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sinan Orkun Demir, İsmail Hakkı Karaduman, Hamdi Altıntop, Niyazi Özgür Demir ve Melih Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.


Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;DANIŞMANLIK inşaat sektörü , mühendislik ve mimarlık  ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro,köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri,havalimanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron firmalara yaptırmak, pazarlamak, satmak veya kiralamak her...