05 / 05 / 2024

MESA Cadde basın daveti

MESA Cadde basın daveti

Gayrimenkul sektörünün üç köklü firması; Mesa, Caba ve Aslan Yapı ortaklığıyla Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden biri olan Maltepe’de başlayacak MESA CADDE projesi lansmana çıkıyor.

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Maltepe Mesa Cadde taksit kampanyası!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projedeki konutların satışları devam ediyor.

Yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi Mesa Cadde!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında Maltepe’de yükselen MESA CADDE, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi olmayı başardı. 

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

Mesa Cadde'de inşaat durmadı!

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı, Mesa Cadde projesinin inşaatının durdurulduğu yönünde çıkan habere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 projesi basına lanse ediliyor. MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. 

MESA Orman basın lansmanı 26 Nisan'da!

Yarım asra yaklaşan köklü geçmişi ile Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA’nın İstanbul’un Anadolu Yakasında hayata geçireceği Çubuklu’daki projesi MESA Orman, lansmana çıkıyor.

Mesa Cadde konum!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinde toplamda 253 daire yer alıyor. Peki Mesa Cadde konum olarak nerede bulunuyor?

Maltepe Mesa Cadde satılık ev fiyatları!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile inşa edilen Mesa Cadde projesi 253 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri mevcut..

MESA Cadde 2018 satış fiyatları!

MESA Cadde 2018 satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Toplamda 253 daireden meydana gelen projede lansman bugün gerçekleştirildi. 

MESA Cadde basın daveti Haberi

MESA Cadde basın daveti


Gayrimenkul sektörünün üç köklü firması; Mesa, Caba ve Aslan Yapı ortaklığıyla Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden biri olan Maltepe’de başlayacak MESA CADDE projesi basına lanse edilecek. 

Uluslararası platformda gerçekleştirilen, en önemli gayrimenkul ödül töreni; European Property Awards’da ödüle layık görülen, özgün mimari tasarımı, yaşayan konut alanları ve ticari üniteleri ile Maltepe’ye değer katacak MESA CADDE’nin Basın Lansmanı 23 Şubat 2018 Cuma günü gerçekleşecek. 

MESA Cadde projesi:
Toplam 253 adet daireden meydana gelen Mesa Cadde projesi Maltepe'de Carrefoursa AVM’nin bulunduğu arazide inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Projede daire sahiplerine güvenlik, spor alanları, otopark, kafeler, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi imkanlar...