22 / 07 / 2024

Mesa Cadde satışları

Mesa Cadde satışları

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Carrefoursa AVM’nin bulunduğu arazide inşa edilecek. Konut ve AVM'den meydana gelecek projede ön talep toplanıyor. 

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 360 bin metrekarelik millet bahçesinin yanı başında yer alıyor.

Maltepe Mesa Cadde taksit kampanyası!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projedeki konutların satışları devam ediyor.

Sur Cadde satış ofisi!

Sur Cadde satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Maltepe Mesa Cadde satılık ev fiyatları!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile inşa edilen Mesa Cadde projesi 253 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri mevcut..

MESA Cadde 2018 satış fiyatları!

MESA Cadde 2018 satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Toplamda 253 daireden meydana gelen projede lansman bugün gerçekleştirildi. 

Mesa Cadde'nin satış ofisi açıldı!

Daire fiyatlarının 555 bin TL'den başladığı Mesa Cadde'nin satış ofisi açıldı. Maltepe'de yer alan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

Maltepe Mesa Cadde satış ofisi!

Mesa Cadde projesinde 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi...

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Mesa Cadde Evleri satış fiyatları!

Mesa Cadde Evleri satış fiyatları 555 bin TL'den başlıyor. Mesa Cadde projesinde toplam 253 daireye yer veriliyor...

Mesa Cadde Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Carrefoursa AVM’nin bulunduğu arazide inşa edilecek. Konut ve AVM'den meydana gelecek projede ön talep toplanıyor. 

Mesa Çubuklu 28 Beykoz satışları!

Mesa Çubuklu 28 Beykoz satışları Eylül'de başlıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinde ön talepler toplanıyor...

Serenity Cadde ön satışları başladı!

”Serenity” markası ile konut üretimine devam eden Bakırcı Yapı'dan Halkalı'da yeni bir proje daha geliyor. Serenity Cadde ön satışları başladı.

Mesa Cadde satışları Haberi

Mesa Cadde satışları

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilecek Mesa Cadde projesinde konutların yanı sıra AVM de yer alacak. Adalar ve deniz manzarasına hakim projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

253 dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 1+1'lerde 77, 2+1'lerde 112, 3+1'lerde 183, 4+1'lerde 228 metrekareden başlıyor. Mesa Cadde'de satışların Aralık 2017'de başlaması planlanıyor. 

Carrefoursa AVM’nin bulunduğu arazide yükselecek Mesa Cadde projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı , güvenlik, spor alanları, otopark ve kafeler yer alacak.

Mesa Cadde fiyat listesi:

1+1'ler 555 bin TL 
2+1'ler 818 bin TL
3+1'ler 1 milyon 299 bin TL 
4+1'ler 1 milyon 682 bin TL 

Tel: 444 9 366
Web: https://www.mesa.com.tr/tr
Ezgi...