29 / 04 / 2024

Mesa Holding iletişim

Mesa Holding iletişim

MESA olarak 2014'te planlamaları doğrultusunda iyi bir yıl geçirdiklerini söyleyen MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, geçtiğimiz yılı şöyle değerlendiriyor:

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim!

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Mesa Çubuklu projesinde ön talepler toplanıyor...

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Kartal Mesa Marmara iletişim!

Kartal Mesa Marmara iletişim için 444 9 366 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje Bağdat Caddesi'ne 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Keleşoğlu Holding'in PR ajansı Bersay İletişim oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding, stratejik iletişim danışmanlığı süreçlerindeki tüm çalışmalarını Bersay İletişim Danışmanlığı ile yürütmeye başladı.

Mesa Mesken Mesa Sahill 223 iletişim!

Mesa Mesken Mesa Sahill 223 iletişim için 0216 451 93 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Kartal Mesa Sahill 224 iletişim!

Kartal Mesa Sahill 224 iletişim için 0216 451 93 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin alanları minimum 115 metrekareden oluşan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor.

Mesa Holding iletişim Haberi

Mesa Holding iletişim

MESA olarak 2014'te planlamaları doğrultusunda iyi bir yıl geçirdiklerini söyleyen MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, geçtiğimiz yılı şöyle değerlendiriyor:  "Ankara'da Aktürk İnşaat ortaklığı ile hayata geçirdiğimiz, başkentin elit projesi ParkOran Konudan ve ParkOran Ofis'te satışlarımız tamamlanmak üzere. Ankara'da ayrıca Tepe İnşaat ile birlikte Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te yer alan Park MOZAİK'e imza attık. Eylül ayında temelini atmış olmamıza rağmen satışa çıkardığımız etapta konutların yüzde 40'ı hemen satıldı.  MESA olarak inşa ettiğimiz konutlarla bugünkü değerine ulaşmasında referans olduğumuz, başkentin gözde semti Gaziosmanpaşa'ya da yeni bir proje ile döndük. Çankaya, Koza Sokak'ta yer alan MESA KOZA 66'nın da temelini attık. İstanbul'da ise yatay yapısı, merkezi konumu. yüksek kalitesi ile yeni ve çok özel yaşam alanları sunan Çamlıca'da MESA projesinde....