28 / 04 / 2024

MESA Kozyatağı teslim

MESA Kozyatağı teslim

MESA'nın Kozyatağı’nda inşa edeceği yeni projesinin lansmanı yapılacak Toplantı 25 Mayıs günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

MESA Kozyatağı projesinin lansmanı 24 Mayıs'ta!

Türkiye inşaat sektörünün öncü kuruluşu MESA'nın Kozyatağı’nda inşa edeceği yeni projesi basına tanıtılacak. Lansman, 24 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da yapılacak.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

The One Awards’da MESA adına ödülü aldı. The One Awards’da Mesa, yılın itibarlısı seçildi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı. 

Mesa Koz'da teslimler başladı!

İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Koz projesinde teslimler başladı.

Mesa Koz'da 60 ay vade yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Mesa tarafından İstanbul'un merkezi Kozyatağı'nda yükselen Mesa Koz projesinde 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

Mesa Çubuklu 28'de 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Şehir ve doğayı buluşturan Mesa Çubuklu 28'de sınırlı sayıda konut için 60 ay vade ve yüzde 0.99 fırsatı sunuluyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. 

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020'de teslim edilecek!

Mesa, Bodrum'un en özel koylarından birinde çok özel bir proje atıyor. Mesa Bodrum Demirbükü tüm detaylarıyla Private Luxury konseptini Bodrum'da hayata geçiriyor. 

Mesa Koz'da yüzde 10 indirim fırsatı!

İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanında yer alan Mesa Koz'da 31 Mart’a kadar yüzde 10 KDV indirimi fırsatı devam ediyor.

MESA Bodrum Demirbükü'nde 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Mesa, Bodrum'un en özel koylarından biri olan Demirbükü'nde Mesa Bodrum Demirbükü projesini hayata geçiriyor. Fiyatların 650 bin dolardan başladığı proje 2020 Ağustos'unda teslim edilecek.

MESA Kozyatağı teslim Haberi

MESA Kozyatağı teslim

MESA, Kozyatağı’nda hayata geçireceği yeni projesini basına tanıtacak. Lansman, 25 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Kozyatağı’ndaki satış ofisinde gerçekleşecek.



Web: