27 / 04 / 2024

Mesa Koz'da teslimler başladı!

Mesa Koz'da teslimler başladı!

İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Koz projesinde teslimler başladı.




Hayata geçirildiği bölgenin en iyi tasarlanan projesi olan Mesa Koz projesinde teslimler başladı. İstanbul Anadolu Yakası’nın ticaret, ulaşım, ve finans merkezi Kozyatağı’nda yaşam standartlarını zirveye taşıyan Mesa Koz, 307 bağımsız birimden ve 28 kattan meydana geliyor. Kusursuz ve konforlu bir iş ortamı sunmak amacıyla dizayn edilen Mesa Koz projesinin yüksek standartlı ofisleri Adalar ve İstanbul manzarası sunuyor. Mesa Koz projesinde yer alan ofisler, kişiye özel tasarım esnekliği sağlıyor ve kullanıcılarına ferahlık hissi sunuyor. Mesa Koz projesinde kalan sınırlı sayıdaki ofisler teslim dönemine özel olarak 0,99 faiz oranı, 60 ay vade fırsatı ile alıcılarını bekliyor.

İstanbul Mesa Koz projesinde yer alan ofislerin boyutu 65,8 ile 311,35 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje ünlü gurme restoran ve kafeleri, her ihtiyaca yanıt veren kat bahçeleri, spor salonu,  ticari alanları, Lounge katı,7 gün 24 saat kesintisiz concierge, güvenlik, kapalı otoparkı ve resepsiyon hizmeti  ile ofis çalışanlarına ayrıcalıklı iş yaşamının kapılarını açıyor.  MESA KOZ’da çok özel bir Lounge’ın hizmet vereceği 19’uncu katın yanı sıra perakende ofis ve home ofis seçenekleri bulunuyor.

Mesa Koz da teslimler başladı!

Yalnızca Mesa Koz'u değil Mesa Koz'un etrafını da peyzaj ile renklendirmeyi hedefleyen MESA, tıpkı diğer projelerindeki gibi MESA KOZ’u da yer aldığı bölgenin bitki örtüsüne uygun biçimde sığla ağaçları ile yeşillendirdi. Kentin içerisinde yer alan Mesa Koz'da yeşil ile oksijeni çoğaltmayı planlayan MESA, projelerinde kullanmak içinde kendi çiftliğinde yetiştirmiş olduğu sedir ağaçlarına Mesa Koz projesinde de yer verdi. Mesa Koz'un içerisinde bulunan kat bahçelerindeki süs havuzlarına da Japon akçaağaçları, huş ağaçları Japon kirazları,eşlik ederken, Mesa Koz'un alışveriş merkezi girişinde ziyaretçileri zeytin ağaçları bekliyor.

Mesa Koz projesi kişiselleştirilebilir tasarımı ile de tercih sebebi oldu. Projeyi tercih edenler, tercih nedenleri sorulduğunda öncelik olarak MESA'nın sağladığı prestij, ayrıcalık, güven ve kalitenin şirketlerine kattığı değere değiniyor. Mesa Koz'u çevreci, modern, akıllı, butik bir proje şeklinde belirtiyorlar. 

Mesa Koz da teslimler başladı!

Deprem riski taşıyan mega kent İstanbul’da son teknoloji yapı malzemeleri ile inşa edilen Mesa Koz projesinde huzurun, konforun ve güvenin verimli bir çalışma ortamı sunduğuna dair inanç, Mesa Koz projesinin tercih edilmesinde etkili oldu. Mesa Koz projesinde yerli ve yabancı misafirleriniz rahatlıkla ağırlanabileceği toplantı alanları ve yemek-alışveriş dükkânları bulunuyor. Kozyatağı Mesa Koz projesinin yönetim hizmetlerinin MESA’nın kontrolünde olması herkes tarafından bilinen MESA kalitesinin inşaat sonrasında da devamı şeklinde kabul ediliyor. 

Lokasyonuyla dikkat çeken Mesa Koz projesi birçok alışveriş merkezi, hastane ve eğitim kurumuna sadece yakın konumda yer alıyor. Kozyatağı Mesa Koz projesinden, Avrasya Tüneli 5 dakikalık, 3 farklı metro durağı sadece 2 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Bağdat Caddesi’ne 5 dakika, Bostancı Sahili’ne 10 dakika uzaklıkta yer alan Mesa Koz projesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 15 dakika mesafede bulunuyor.

Web: https://www.mesakoz.com/


Geri Dön