15 / 05 / 2024

Mesa Suites iletişim

Mesa Suites iletişim

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Verra Suites Beykoz iletişim!

Verra Suites Beykoz iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 100 milyon TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilecek projede detaylar henüz açıklanmadı. 

Seba Suites iletişim!

Seba Suites iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 14 ve15 katlı 2 bloktan meydana gelen projede 144 daireye bulunuyor. 

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim!

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Mesa Çubuklu projesinde ön talepler toplanıyor...

Babacan Prime Suites iletişim!

4 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Prime Suites projesi 142 daireden meydana geliyor. Projede taksitler 1.950 TL'den başlıyor. İşte Babacan Prime Suites iletişim...

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kağıthane İva Suites iletişim!

Kağıthane İva Suites iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Suites fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Nayman Suites iletişim bilgileri!

Nayman Yatırım tarafından İzmir Çeşme Paşalimanı mevkiinde yükselen Nayman Suites Projesi 4.446 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Nayman Suites iletişim bilgileri...

Kartal Mesa Marmara iletişim!

Kartal Mesa Marmara iletişim için 444 9 366 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje Bağdat Caddesi'ne 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Mesa Mesken Mesa Sahill 223 iletişim!

Mesa Mesken Mesa Sahill 223 iletişim için 0216 451 93 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Kartal Mesa Sahill 224 iletişim!

Kartal Mesa Sahill 224 iletişim için 0216 451 93 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin alanları minimum 115 metrekareden oluşan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor.

Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Çamlıca Mesa Villaları iletişim!

Çamlıca Mesa Villaları iletişim için 0216 402 11 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konutların alanları 240 metrekareden başlangıç gösteren projede Mesa Mesken imzası ile yükseliyor.

Mesa Suites iletişim Haberi

Mesa Suites iletişim

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir,...