05 / 05 / 2024

mesa tepe ankara konut projesi

mesa tepe ankara konut projesi

Tepe İnşaat ve Mesa Mesken Ortaklığı Ankara Yaşamkent bölgesinde yeni projeye hazırlanıyor. 885 konutluk Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde satışlar bu yıl Mayıs ayında başlayacak...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Tepe Emlak Yatırım, Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi!

Ankara ve İstanbul’da öncü alışveriş merkelerinin yönetim ve kiralamasını yürüten Tepe Emlak Yatırım, Ankara Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi.

Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor!

Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin arazisine devâsâ bir kütüphane ile bir de kültür merkezi hayata geçiriliyor. Türkiye’nin en büyük kütüphanesi Beştepe Külliyesi’nde inşa ediliyor.

OYAK, Mesa’nın hangi projesini devraldı?

Kayaşehir’de arsaları olan OYAK, konut geliştirmedeki sessizliğini Mesa’nın Ankara Eryaman’daki projesini satın alarak bozdu.

Sanatseverler Mesa Koza 66 karma sergisinde buluşuyor!

MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 açtığı karma sergi ile 3-17 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerini buluşturacak.

Mesa Mesken Göksu satış ofisi!

Ankara Eryaman Göksu'da yükselecek olan Mesa Mesken Göksu projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. Proje için ön talep toplanıyor...

Mesa Mesken Göksu projesi geliyor!

Ön talep toplanan Mesa Mesken Göksu projesinde konut, ofis ve ticari alanların yer alması öngörülüyor. Proje Ankara  Eryaman Göksu'da konumlandırılıyor.

Mesa Göksu ön talep topluyor! Yeni Proje!

Mesa Mesken Ankara Eryaman Göksu'da yeni proje üretmeye hazırlanıyor. Mesa Göksu projesinde ön talepler toplanıyor.

Mesa 48 yılda 97 bin konut üretti!

Temelleri 1769 yılında Ankara'da atılan MESA, bugüne kadar yaklaşık 11 milyon metrekarelik alanda 97 bine yakın konuta imza attı. Mesa 2017 yılında toplam sekiz güncel proje geliştirdi.

Mesa Koza 66 davetlileri ile buluştu!

‘Kalite’ ve ‘güven’in adresi, gayrimenkul sektörünün köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 projesi ev sahipliği yaptığı etkinliklerle vadettiği yaşamı yansıtmaya devam ediyor.

mesa tepe ankara konut projesi Haberi

mesa tepe ankara konut projesi



Tepe İnşaat ve Mesa Mesken Ortaklığı Ankara Yaşamkent'de Çayyolu üzerinde yeni konut projesine başlayacak. Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde 885 adet konut inşa edilecek. Tepe - Mesa Ankara Yaşamkent'te satışlara Mayıs ayında başlayacak.


Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde 14 blok olacak. Bloklardan üç tanesi yüksek katlı olarak yükselirken, diğer bloklar az katlı olarak tasarlandı. Tepe - Mesa Yaşamkent projesinde 149 bin 500 metrekare kapalı alan olacak.


74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Tepe - Mesa Ankara Yaşamkent projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness, sauna gibi sosyal donatılar yer alacak. Enerji ve su tasarrufunun sağlanacağı Tepe - Mesa Yaşamkent projesi Türkiye'nin en büyük LEED sertifikasyonlu projesi olacak.



Tel: 0312 266 58 00

Web: www.tepeinsaat.com.tr


Tel: 0312...