05 / 05 / 2024

meşhur Adana Yüzevler Kebap folkart

meşhur Adana Yüzevler Kebap folkart

Meşhur Adana Yüzevler Kebapçısı 7’nci şubesini Folkart Çarşı’da açtı. İzmir’e Folkart için geldiklerini belirten firma sahibi Selahattin Aydoğdu, “Kebabı sevdirmek istiyoruz” dedi

Meşhur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşhur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Mashkhura Nematulaeva tarafından kuruldu.

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka, Seyhan ve Taşçı mahallelerinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Adana Yüreğir Belediyesi'nden rayiç bedeli için kolaylık!

Adana Yüreğir Belediyesi, Tapu Müdürlüğü’ne rayiç bedeli görme yetkisi verdi. Böylelikle vatandaşların rayiç bedel sorgulamak için belediyeye gitmesi gerekmeyecek.

Adana Yüreğir'de 13.3 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesinde yer alan 11 gayrimenkulü 13 milyon 333 bin 797 TL'ye satıyor...

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Adana Yüreğir'deki metruk binalar yıkıldı!

Adana Yüreğir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye ve vatandaşa rahatsızlık veren metruk binaları yıktı.

Adana Yüreğir'de büyük dönüşüm başlıyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede hayata geçirilen büyük kentsel dönüşüm projelerinin başlatıldığını duyurdu.

meşhur Adana Yüzevler Kebap folkart Haberi

meşhur Adana Yüzevler Kebap folkart


Meşhur Adana Yüzevler Kebapçısı'nın 7. şubesi Folkart Çarşı'da hizmete girdi. Adana ve İstanbul'da bulunan şubelerine bir yenisini daha ekleyen Adana Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu, "İzmirlilere kebabı sevdirmeye geldik. İzmirliler gerçek kebabı yediklerinde farkımızı anlayacaklar" dedi. Adana Yüzevler Kebapı 1992 yılında 9 kardeş olarak birlikte kurduklarını anlatan Aydoğdu, "Bizim ailede herkes, ben dahil 9 kardeş olarak hepimiz kebap ustasıyız. 1977'de mesleğe adım attım. Sonrasında 1992 yılında ilk şubemizi Adana'da sonrasında ise İstanbul'da diğer şubemizi açtık. 1998'den itibaren İstanbul'da şubeleşmeye yöneldik. Günümüzde Adana ve diğerleri İstanbul'da olmak üzere, Ataşehir, Etiler, Maslak, TT Arena, Özyeğin Üniversitesi'nde hizmet veriyoruz" diye konuştu.


ÇEŞME'DE DE AÇACAĞIZ

Adana ve İstanbul dışına ilk şubelerini İzmir'de açtıklarını kaydeden Aydoğdu, "İzmir'e gelme nedenimiz Folkart'tır, sayın Mesut Sancak'tır. Kendisinin aracılığıyla İzmir'e...