29 / 04 / 2024

mesire alanı açıldı

mesire alanı açıldı

İnegöl Sosyal tesisleri adım adım ilçelere de taşıyan Büyükşehir Belediyesi, 40. sosyal tesisi İnegöl'de hizmete açtı. Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'nın bölgeye değer katacağını söyledi.

Kuşadası'nda 1.5 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda 1.5 milyon metrekarelik alanın TOKİ tarafından imara açıldığını dile getirdi. İşte Günel'in o açıklamaları...

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Tuzla'da 168 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Tuzla İçmeler’de yaklaşık 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alan imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni konut alanı ilan edilen askeri alanda; AVM, otel ve konutlar inşa edilecek. 

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı imara açıldı iddiası!

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı ilan edilen binlerce metrekarelik alan imara açıldı. “Orman-kentsel yeşil ve spor alanı” fonksiyonu olan parsellere “konut-ticaret” fonksiyonu verildi. Alana AVM ve rezidans inşa edilmesinin önü açıldı. 

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

Bursa'da 413 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Bursa, Osmangazi, Yunuseli Mahallesi'ndeki 413 bin metrekarelik alan imara açıldı.

İstanbul'daki 1.6 milyon metrekarelik alan imara açıldı! 

Arnavutköy'deki 1.6 milyon metrekarelik arazi imara açıldı. Alan sanayi tesisi alanı olarak ilan edildi. 

Pendik’te 7,8 dönümlük askeri alan imara açıldı!

Pendik Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenmiş durumda olan 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisi imara açıldı.

Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası'nın alanı imara açıldı!

Antakya’da bulunan Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın alanı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararıyla imara açıldı. 

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Bandırma Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Balıkesir Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı hizmete açıldı. proje, 450 araçlık otopark, 21 adet dükkan, lokantalar, kafeteryalar, 2 düğün salonu, 1 büyük mağazadan oluşuyor.

mesire alanı açıldı Haberi

mesire alanı açıldı

Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı düzenlenen törenle açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin onur konuğu olduğu törene; İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanvekili Turgay Yeni, Gürsu, Orhangazi ve Yenişehir belediye başkanları, belediye bürokratları ve vatandaşlar katıldı. 40. sosyal tesisi İnegöl'de hizmete almaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Al tepe, İnegöl'ün ve Bursa'nın cazibe merkezi kaplıcaların hemen yanında bulunan mesire alanına kurulan ve inşaatı İnegöl Belediyesi'nce başlatılan tesislerin ilçe meclisi kararıyla Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiğini ve inşaatın kendilerince tamamlandığını, mesire alanı eksiklerinin de giderildiğini kaydetti. Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'nın bölgeye değer katacağını söyledi.


MESİRE ALANI GENİŞLETİLECEK


Bursa ve İnegöl için heyecan duyduklarını, bu kent için gece gündüz çalışmaktan keyif aldıklarını belirten Başkan Altepe, bölgeye ve Oylat'a...