16 / 05 / 2024

Mesk

Mesk

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, îller Bankası ve Anamur Belediyesi işbirliği ile yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur'da törenle açıldı.

Anamur Biyolojik atıksu arıtma tesisi açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon daresi (MESK) Genel Müdürlüğü, İller Bankası ve Anamur Belediyesi iş birliği ile yapılan Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur'da törenle açıldı.

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsatar Kadhem tarafından kuruldu.

Mesk Grup İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Grup İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Koyuncu ve Semih Koyuncu ortaklığında kuruldu. 

Mesk Yapı Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Yapı Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Pazarlı tarafından kuruldu.

Mesk Internatıonal Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Internatıonal Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mohamed Mokhımar ve Sondos Mohamed Abdraboh ortaklığında kuruldu. 

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 17 Ekim 2017'de İbrahim Ateştenyılmaz tarafından kuruldu. 

MESKİ yatırımları masaya yatırıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus Belediyesi Meclis Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artırılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin mevcut kapasitesini bin metreküp/günden 7 bin 920 metreküp/güne çıkaracak.

Mersin'e 3 yeni otopark müjdesi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Tevfik Sırrı Gür Lisesi yanındaki alan, Cumhuriyet Meydanı’nın altı ve adliye yanındaki MESKİ’ye ait alan olmak üzere 3 ayrı yerde otopark yapılacağı belirtildi.

Mersin Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi müze oldu!

1938 yılında faaliyete geçen ‘Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi’, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından restore edilerek, Mersin’in tarihi ve kültürel değerleri arasında yerini aldı.

MESKİ Toroslar'daki kanalizasyon sorununu çözüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmeye başladığını belirtti.

Mersin Toroslar ve Portakal'daki kanalizasyon sorunu çözülüyor!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Portakal Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Mesk Haberi

Mesk

Törene Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkam Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkam Ahmet Günel ve MEŞKİ Genel Müdürü Turgut Aybak...