02 / 05 / 2024

MESKİ Tarsusta isale hattını yeniliyor

MESKİ Tarsusta isale hattını yeniliyor

MESKİ, Tarsus'a bağlı Alibeyli ile Çiftlik mahalleleri arasında bulunan, zaman zaman meydana gelen arızalardan dolayı su kaybına ve su kesintilerine neden olan isale hattını yeniliyor.

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsatar Kadhem tarafından kuruldu.

Mesk Grup İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Grup İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Koyuncu ve Semih Koyuncu ortaklığında kuruldu. 

Mesk Yapı Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Yapı Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Pazarlı tarafından kuruldu.

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mesk Internatıonal Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Internatıonal Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mohamed Mokhımar ve Sondos Mohamed Abdraboh ortaklığında kuruldu. 

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 17 Ekim 2017'de İbrahim Ateştenyılmaz tarafından kuruldu. 

Yalova'da 50 kilometrelik isale hattının planları tamamlandı!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Çınarcık’tan Altınova’ya kadar uzanacak olan 50 kilometrelik yeni içme suyu isale hattının güzergah ve proje çalışmalarını tamamladı. Projenin İller Bankası tarafından onaylanması ile birlikte çalışmalara başlanacak.

Tokat Sulugöl isale hattı yenileniyor!

Tokat’ın Niksar ilçesinin neredeyse yarısının içme suyu ihtiyacını karşılayan Sulugöl isale hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Ordu'da isale hattının 10 bin metresi tamamlandı!

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Ordu'ya 26 bin 793 metre isale hattı yapılıyor. Yapılmakta olan isale hattının 10 bin metresi tamamlandı.

Karacaören 2 isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı!

Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan Karacaören (2) isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı.

Kırşehir içme suyu isale hattı inşaat çalışmaları ne zaman tamamlacanak?

Yaşar Bahçeci, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri tarafından yapımı devam eden Kırşehir içme suyu isale hattı yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve Murat Tekşut'tan bilgi aldı.

Yeni içme suyu kaynakları için 3 bin 216 kilometre isale hattı döşendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, yeni içme suyu kaynakları için 3 bin 216 kilometre isale hattı döşendiğini belirtti. Eroğlu, Türkiye'de susuz şehir kalmaması için hedefler belirlediklerini vurguladı.

MESKİ Tarsus'ta isale hattını yeniliyor!

MESKİ, Tarsus'a bağlı Alibeyli ile Çiftlik mahalleleri arasında bulunan, zaman zaman meydana gelen arızalardan dolayı su kaybına ve su kesintilerine neden olan isale hattını yeniliyor.

MESKİ Tarsusta isale hattını yeniliyor Haberi

MESKİ Tarsusta isale hattını yeniliyor

Yenileme çalışmaları doğrultusunda MESKİ teknik ekipleri tarafından yaklaşık 2 bin 500 metre yeni içme suyu şebeke hattı döşeneceği kaydedildi. Hizmet alanının genişlemesi ile birlikte altyapı ihtiyaçlarının da arttığına dikkat çeken MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak "Mersin'de insan ve çevre sağlığını esas alarak, kesintisiz su temini ve atık su bertaraf hizmetlerini, mevzuat çerçevesinde sürekli iyileştirmeyi vizyon edinmiş olan ekiplerimiz Mersin halkına hizmet için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır"...