29 / 04 / 2024

Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri

Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, inşaat sektöründe çalışan işçilerine yönelik Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri'ne başladı.

Düzce'de inşaatı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı!

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapımı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı.

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılmasına ilişkin "Eğitim ve Öğretim İş Birliği Protokolü"nü imzaladı...

MEB mesleki eğitim için 61 ilde lise inşa edecek!

Milli Eğitim Bakanlığının, "2020 Yılı Yatırım Programı"na göre mesleki ve teknik eğitim yatırımları arasındaki projelerine 909 milyon 500 bin TL kaynak aktarması öngörülüyor...

Tüm emlak danışmanları “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almak zorunda!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesiyle beraber, tüm emlak danışmanlarının 2019 yılı sonuna kadar Mesleki Yeterlilik Belgesi’ne sahip olması zorunlu hale geldi.

Şanlıurfa’da bin 200 inşaat işçisine mesleki eğitim sertifikası verildi!

Haliliye Belediyesi ve İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin işbirliğiyle inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik sertifikası almalarını sağlamak amacıyla başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitiminin ilk grubunu tamamlayan bin 200 işçiye sertifikaları verildi..

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden apartman görevlilerine eğitim!

“Apartman Görevlileri Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi” eğitim programını hız kesmeden devam ettiren Beylikdüzü Belediyesi, son dönem eğitimine katılan ve başarı sağlayan 110 apartman görevlisine sertifikalarını takdim etti.

Lüleburgaz'a mesleki eğitim merkezi inşa ediliyor!

Lüleburgaz ilçesinde yapımına başlanılan Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor.

Mesleki yeterlilik belgesi hangi meslekler için zorunludur?

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı olan Şenay Koçyiğit Özdoğan bugünkü yazısında ''Mesleki yeterlilik belgesi hangi meslekler için zorunludur?'' okuyucusunun sorduğu sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

ÇEİS 1 milyon TL’yi mesleki yeterliliğe yatırdı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 48 meslekte yeterlilik belgesini zorunlu hale getirme kararına çimento sektöründen destek veren ilk isim oldu. ÇEİS, 1 milyon TL’yi mesleki yeterliliğe yatırdı.

Antalyalı inşaat işçilerine belge!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, inşaat sektöründe çalışan işçilerine yönelik Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri'ne başladı.

Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri Haberi

Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği öncülüğünde inşaat sektörü çalışanlarına yönelik Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri başladı.


AESOB Başkanı Adi İhan Dere, Mesleki Eğitim ve Küçük Sanayii Destekleme (MEKSA) Vakfı proje Başkanı Elif Alper Delice ve Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Haşan Ülkü ile birlikte Korkuteli "ııde gerçekleştirilen inşaat sektörü çalışanlarına yönelik başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri kapsamındaki sınav uygulama yerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 


Korkuteli'de inşaat ustalarının sınav uygulama yerlerini inceleyen AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "İnşaat sektöründe Mesleki Yeterlilik Belgeleııdinne sınavını Antalya'da ilk defa biz gerçekleştiriyonız. Bu belgeleııdinne çalışmasından sonra herkes mesleğini eğitimli bir şekilde icra edecek" dedi.



Antalya Ekspres...