28 / 07 / 2024

meston mobilya adana inşaat fuarı

meston mobilya adana inşaat fuarı

Malatya’nın kentsel dönüşüm projesinde ve fiziki görünümünde damgası bulunan Meston, sosyal hayat konforuna büyük katkılar sağlayacak ve doğal dokuya uyumlu tasarımlar geliştirerek Malatya’yı daha yaşanabilir kılmayı hedefliyor..

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı!

Mobilya ve dekorasyona daire tüm ürünlerin ve yenilikçi tasarımların sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, Adana'da açıldı.

İder Mobilya'dan Adana'ya yeni mağaza!

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 100'ün üzerinde firmanın katılımıyla Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

10. Adana Mobilya Fuarı 25 Ekim'de!

TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen, 10. Adana Mobilya-Dekorasyon Fuarı, 25-30 Ekim tarihlerinde Adana'da gerçekleştirilecek.

Yağmur Mobilya'ya kayyum atandı!

Adana'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 54 şirkete kayyum atandı. Kayyum atanan şirketler arasında Süvari ve Yağmur Mobilya gibi tanınmış markalar da bulunuyor.

Mersin'de mobilya, evlilik ve çeyiz fuarı açıldı!

Forum Fuarcılık tarafından "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı. Kocamaz: "Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor" açıklamalarında bulundu.

Meston Adana İnşaat Fuarı'na katıldı!

Malatya’nın kentsel dönüşüm projesinde ve fiziki görünümünde damgası bulunan Meston, sosyal hayat konforuna büyük katkılar sağlayacak ve doğal dokuya uyumlu tasarımlar geliştirerek Malatya’yı daha yaşanabilir kılmayı hedefliyor..

Adana 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Adana 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Adana 8. Mobilya, Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı açıldı.

Mobilya fuarı Adana'da kapılarını açıyor!

Adana 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor. Sektörün bölgedeki en büyük fuarına yurt içi ve yurt dışından 50 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Fuar 4 gün sürecek...

Boydak mobilya markaları 2 günde 4 mağaza açtı!

Boydak Holding mobilya markaları İstikbal ve Bellona, 2 günde 4 mağaza açtı. Bellona mağazası; Osmaniye merkezde, İstikbal mağazaları ise Hatay Dörtyol’da, Mersin merkezde ve Adana Ceyhan’da faaliyete girdi...

TOKİ Adana Yüregir inşaat yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Adana İli Yüreğir İlçesi Karşıyaka Mahallesi 1'er Adet 24 Derslikli Endüstri Meslek lisesi, Metal atölyesi, Mobilya Atölyesi, Tesviye Atölyesi ve Çok Amaçlı Atölye İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım ihalesi, 7 Ekim'de bugün yapılıy

TOKİ Adana Yüregir inşaat yapım işi ihalesi yarın!

TOKİ Adana İli Yüreğir İlçesi Karşıyaka Mahallesi 1'er Adet 24 Derslikli Endüstri Meslek lisesi, Metal atölyesi, Mobilya Atölyesi, Tesviye Atölyesi ve Çok Amaçlı Atölye İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım ihalesi, 7 Ekim'de yarın düzenle

TOKİ Adana Yüregir inşaat yapım işi ihalesi 7 Ekim'de!

TOKİ Adana İli Yüreğir İlçesi Karşıyaka Mahallesi 1'er Adet 24 Derslikli Endüstri Meslek lisesi, Metal atölyesi, Mobilya Atölyesi, Tesviye Atölyesi ve Çok Amaçlı Atölye İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım ihalesi, 7 Ekim'de...

meston mobilya adana inşaat fuarı Haberi

meston mobilya adana inşaat fuarı

Malatya’nın kentsel dönüşüm projesinde ve fiziki görünümünde damgası bulunan Meston, sosyal hayat konforuna büyük katkılar sağlayacak ve doğal dokuya uyumlu tasarımlar geliştirerek Malatya’yı daha yaşanabilir kılmayı hedefleyen kent mobilyaları ürünlerini Adana’da katıldığı 9. İnşaat Fuarı’nda halkın beğenisine sundu.


Fuarın son gününde Meston standını gezen Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Belediyelerimizin ihtiyaç duyduğu, çokça kullandığı alt ve üst yapı malzemelerini kaliteli bir şekilde üretiyoruz. Meston Kent Dizayn olarak özellikle belediyelerin modern şehirleşmesinde özellikle ihtiyaç duyduğu bütün ürünlerini bizler üretiyoruz. Meston şirketini önemli bir noktaya taşıdık. Adana İnşaat Fuarı’na kent mobilyaları alanında katıldık. Bu bölgede bu alanda en başarılı şirketiz. Mobilya alanında yeni olmamıza rağmen çok güzel ürünler çıkardık. Bölgedeki büyükşehir belediyelerimiz standımızı ziyaret ederek beğenilerini bizlere sundular. Bölgemizde ve yakın coğrafyalarda...