04 / 05 / 2024

mesut akbül mamak kentpark

mesut akbül mamak kentpark

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kartaltepe Kentpark'ta incelemelerde bulundu. Yapımı yüzde 65 seviyesinde tamamlanan Kartaltepe, Mamak'a vizyon katacak ve tamamlandığında Başkent'in en büyük rekreasyon alanlarından biri olacak..

Mamak'ta e-imar dönemi başladı!

Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi, kent genelinde imar işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını başlattı.

Mumes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Gül, Murat Kotan ve Murat Köse ortaklığında kuruldu.

Samev Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samev Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kışlıoğlu tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam eden ciddi kentsel dönüşüm projelerimiz var. Dünyanın en zor işi kentsel dönüşüm." dedi.

Mamak kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek 10 yıllık hizmet süreci hakkında değerlendirmede bulundu. 

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Mesut Şengül tarafından kuruldu.

Mamak için yeni kentsel dönüşüm projeleri geliştirilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

Mamak'a yeni sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımı büyük bir hızla devam eden ve tamamlanmak üzere olan yatırımları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Mamak'ın çehresi değişiyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başarılı işlere imza attığını açıkladı.

Kentsel dönüşüm büyük bir fırsat!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında incelemeler yaptı.

Algül Gayrimenkul İnşaat Ve Araç Kiralama Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Algül Gayrimenkul İnşaat Ve Araç Kiralama Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mesut Algül tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara Namalan AVM açıldı!

Ankara Mamak'ta yeni yapılan AVM hizmete açıldı. Belediye Başkanı Mesut Akgül, Namalan AVM'nin açılış kurdaleyesini kesti.

Mamak Çağlayan Camii'de Selçuklu mimarisi örnek alındı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Çağlayan Mahalle Cami inşaatını inceleyerek, yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı

mesut akbül mamak kentpark Haberi

mesut akbül mamak kentpark

Türkiye'nin ilk çocuk müzesinin yapıldığı Kentpark, başkentlilere gondol keyfi de yaşatacak. 2009 yılından bu yana Mamak'ta büyük bir dönüşüm yaşandığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Göreve geldiğimizde hazırladığımız projeleri tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu gün Mamak'ta her yönüyle büyük bir dönüşüm çalışması gerçekleşiyor. Yarınları Mamaklılar için çok daha güzel yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 


Kartaltepe Kentpark'ta spor alanları, koşu yolları, seyir terasları, kafeteryalar, Pierre Lotti benzeri açık hava Türk Kahvehanesi, değirmen, müze, seyir tepesi ve otopark yer alıyor. Mamak'a ayrı bir hava katacak parkta. Hatip Çayı'nın proje içinde kalan bölümü temizlenerek, su aktivitelerine yer verilecek. 

Ankaralılar oluşturulan gölette gondolla gezme imkânı bulacak


Anayurt...