05 / 05 / 2024

Mesut Ateş

Mesut Ateş

Türkiye'de 23 yıldır 60 bin aileyi faizsiz şekilde ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim her ay yüzlerce aileyi faizsiz ev ve otomobil sahibi yapıyor, istikrarlı büyümesini aralıksız sürdürüyor.

İşte Mesut Özil'in 141 milyonluk sarayı!

Mesut Özil'in yeni malikanesi görenleri büyülüyor. Özil'in yeni malikanesinin değeri ise tam 141 milyon TL...

Mesut Sancak, İngiliz yazar Simon Calder'ı Türkiye'ye davet etti!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reina'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye destek veren Independent yazarı Calder'i ziyaret ederek, Türkiye'ye davet etti. Calder olumlu yanıt verdi.

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu!

Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks konut projesi “Park Residences Cadde” yeni ve ses getirecek reklam kampanyasının yüzü olarak ünlü TV sunucusu Mesut Yar ile anlaştı.

Doların ateşi gayrimenkul sektörünü yakar mı?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR köşe yazısında Doların Yükselen Ateşinin Gayrimenkul Sektörüne Olası Etkileri üzerine görüş ve düşüncelerini " kaleme alarak, değerlendirdi ve önerilerde bulundu.

Ankara Altındağ'daki dönüşümde yıkım ekibine ateş açıldı!

Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamındaki gecekonduların yıkımı sırasında belediye ekiplerine ateş açıldı, metruk bina ateşe verildi.

Hakan Ateş: Kanal İstanbul projesinin finansmanı hayalimdir!

DenizBank Genel Müdürü Ateş: "Nasıl ki 3. köprü, 3. havaalanı, Kıbrıs Barış Suyu gibi mega projelere destek verdiysek Kanal İstanbul'a da destek olmak da benim hayalimdir. Çünkü bu, tarihi değiştirecek özellikleri içinde barındıran bir proje" dedi.

Bağcılar Ateştuğla Kavşağı yenilendi!

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

Mesut Güleroğlu: Güvenli yatırım gayrimenkul!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Yatırımcı için en güvenli liman gayrimenkul. Talebin artması fiyatlarında yukarı doğru çıkmasını sağlar. Son bir haftadır gayrimenkul satışı yönünde de bir hareketlenme var" dedi

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Mesut Akgül: Dönüşümde örnek ilçeyiz!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2015 yılı faaliyet raporunu oy çokluğuyla kabul etti. Başkan Akgül toplantıda yaptığı açıklamada dönüşümde örnek ilçe olduklarını söyledi...

Mesut Güleroğlu: Günlük kiralık evler daha sık denetlenmeli!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'de son zamanlarda büyük rağbet görmeye başlayan günlük kiralık evlerin fuhuş ve terör amaçlı kullanılabileceğine dikkat çekti.

Hakan Ateş: Türkiye 2016'da yüzde 3,5'in üzerinde büyür!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Türkiye'nin, bu yıl hele ki Fed ve diğer merkez bankalarının daha gevşek politikalar sürdürdüğü bir ortamda, enflasyonu düşürmesi ve büyümesini yine yüzde 3,5'in üzerinde, gerçekleştirmesi mümkündür." dedi.

Mesut Akgül Mamak yatırımlarını anlattı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Başkan Akgül, Mamak Belediyesi tarafından hayata geçen ve başlatılacak olan projeler ile ilgili Bakan Kılıç’a detaylı bilgi verdi...

Mesut Ateş Haberi

Mesut Ateş

Şube sayısını günden güne artıran Eminevim, mevcut şubelerinide daha merkezi yerlere taşıyarak güçlendiriyor. Emin Şirketler Grubu Karadeniz bölge müdürü Mesut Ateş şube sayılarını hız kesmeden artırdıklarını söyledi. Böylelikle daha fazla aileye ulaşıp hayallerindeki ev ve arabayı faizsiz bir şekilde almaları için çalıştıklarını vurgulayan Ateş Mevcutta daha iç kısımlarda kalan şubelerini daha merkezi ve daha geniş- ferah ortamlara taşıdıklarını belirtti.


Ateş Trabzon; Eminevim için  çok önemli bir merkez. Biz Türkiye'nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerine hizmet götüren bir kuruluşuz. 

Burada bu güzel insanlara hizmet vermekten gurur duyuyoruz" dedi. Sürekli gelişen ve büyüyen bir kuruluş olduklarım vurgulayan Ateş, "Eminevim'in temel bir prensibi var. O da kendi öz değerlerimizle büyümek. Türkiye'nin hemen hemen her yerinde şubesi olan bir şirketiz. Şubelerimiz, müşterilerimizle yakın temas kurduğumuz...