21 / 05 / 2024

Mesut Saraç

Mesut Saraç

Berad Yapı ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Saraç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu

Mobilyacılardan Mesut Akgül’e teşekkür ziyareti!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Samsun Yolu üzerindeki mobilya showroomu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Danıştay Ankara'daki Saraçoğlu Mahallesi için ne karar verdi?

Danıştay 14. Daire, Cumhuriyetin ilk toplu konut alanı olan tarihi Saraçoğlu Mahallesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın isteğiyle Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edilmesi kararını iptal etti.

Ender Saraç'tan Pina Yarımadası'ndaki inşaatlara tepki!

Muğla’nın Milas ilçesi sınırlarında bulunan ancak ismi Bodrum ile anılan Pina Yarımadası’ndaki inşaatlara bir tepkide ünlü doktor Ender Saraç’tan geldi.

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak yaptırdığı Millet Mahallesi Mesut Göçmen Spor Tesisleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bursa Mesut Göçmen Tesisleri hizmete açıldı!

Mesut Göçmen Spor Tesisleri'nin açılışında konuşan Başkan Recep Altepe, Bursa’nın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımları Büyükşehir sınırlarındaki tüm ilçelere yayarak, şehri her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içerisinde oldu

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ’ nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak Millet Mahallesi’ne yaptırdığı Mesut Göçmen Spor Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Saraçoğlu Mahallesi'nde TÜRGEV iddiası!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili, “Amaç, önce mahalleyi boşaltıp çöküntü alanı haline getirmek, sonra TÜRGEV gibi vakıflara vermek” dedi.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde sit iptali!

Ankara 12. İdare Mahkemesi, Saraçoğlu Mahallesi’nin Koruma Kurulu tarafından 1’inci derece koruma statüsünden çıkarılarak 2’nci derece statüde sayılmasına neden olan kararı iptal etti. İşte ayrıntılar...

Kamil Saraçoğlu: Kütahya değişiyor ve dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentin büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu kaydetti. Saraçoğlu, seçim öncesi vaad edilen projelerden 20'sinin ilk 9 ay da hayata geçirildiğini bildirdi.

Kars Mesut Yılmaz Parkı restore edilecek!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Mesut Yılmaz Parkı’nda bir takım incelemelerde bulundu. Mesut Yılmaz Parkı’nın eski günlerine döneceğinin müjdesini veren Başkan Murtaza Karaçanta, parkın yeniden elden geçirileceğini kaydetti.

Saraçoğlu mahallesindeki tahliyelere suç duyurusu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Saraçoğlu Mahallesi’nde zorla tahliye yapıldığı gerekçesiyle yetkililer hakkında, konut dokunulmazlığını ihlal, görevi kötüye kullanma ve görevi ihmal iddialarıyla suç duyurusunda bulundu.

Mesut Yılmaz Göl Konakları'ndan villa aldı!

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi’nde tahliye savaşları!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan ve 5 Ağustos 2014 tarihinde Bakanlar Kurulu tarafından ‘lojman statüsü-tahsisi’ kaldırılan Saraçoğlu Mahallesi’nde, dün sabah tahliye gerginliği yaşandı.

Mesut Saraç Haberi

Mesut Saraç

Berad Yapı ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Saraç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. Berad Yapı ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat işlerinde bulunmak her türlü inşaat ihalelerine iştirak etmek her nevi inşaat taahhütlerinde bulunmak taşeronluk yapmak her nevi dekorasyon işleri tamirat ve boya işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Berad Yapı ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Yüceses Sokak, Ülkü...