03 / 05 / 2024

Mesut Yel

Mesut Yel

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart 2014 tarihinde Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Mesut Özil Çamlıca'daki evini dekore ettiriyor!

Fenerbahçe'ye transfer olmaya hazırlanan yıldız oyuncu Mesut Özil, Çamlıca'da bulunan evinin dekorasyon işini eşi Amine Gülşe'ye havale etti.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Mesut Huriel, Kiler GYO'nun Vekaleten Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Genel Müdürlük görevine Vekaleten Mesut Huriel'in atanmasına, kendisine B grubu imza yetkisi verilerek şirketi müştereken temsil ve ilzama yetkili kılınmasına karar verildi.

Mesut Özil Cotswolds'da tarihi malikane satın alıyor!

Eşi Amine Gülşe ve kızıyla Londra’da 10 milyon poundluk malikanede yaşayan Mesut Özil, şimdi de Cotswolds’dan ev alıyor...

Mesut Özil Çeşme'de emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

Bir süredir eşi Amine Gülşe ve 4.5 aylık kızı ile Çeşme’deki evlerinde tatil yapan Mesut Özil, hem plajları hem de emlak piyasasını hareketlendirdi.

Mesut Özil Çeşme'deki villasını 700 bin TL'ye yeniletti!

Mesut Özil, eşi Amine Gülşe’nin bir dediğini iki etmiyor. Çeşme'deki villalarını 700 bin TL'ye yenileten Özil, Amine Gülşe'nin istediği dekorasyonu yaptırdı.

Mesut Özil'in Londra'daki lüks evi! 

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Londra'daki lüks evinde ağırlıklı olarak Osmanlı dönemini anımsatan bronz ve bej renklerini kullandı. Özil, evinde kişisel logosuna da sıklıkla yer vermiş...

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye doğum hediyesi 80 milyonluk malikane!

İngiltere'nin Arsenal takımında top koşturan ünlü futbolcu Mesut Özil, yeni doğum yapan eşi Amine Gülşe'ye doğum hediyesi olarak 80 milyonluk malikane satın aldı....

Mesut Mestan: Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok!

Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan, Bursaspor olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Mestan, "Bursaspor'un geçmiş yıllarda gelir getirecek birçok gayrimenkulü vardı. Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok" dedi...

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Mesut Güleroğlu: Emlak piyasası hareketlenecek!

zmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, yeni yılda faiz oranlarının düşmesiyle emlak piyasasının canlanacağını açıkladı.

Mesut Yel Haberi

Mesut Yel

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Kin, Kanber Yücel, İlyas Altın, Habib Yel, Adem Doğan, Yusuf Ağtaş, Nurcan Kin, Şehriban Kin, Rüstem Ağtaş, Mesut Yel, Erol Duğal, Ahmet Karayel, Mustafa Dağdeviren, Kudret Odabaşı, Mustafa Altın, Halil Üstün, Cihan Yılmaz, Birol Ünlü, Ali Tekin, Abdullah Dağdeviren tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)  İnşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, sanayi tesisleri, alt yapı ve üst yapı inşaatları, otel, hastane, turistik tesis işletmeler ve her türlü bina inşaatları yapmak, veya yaptırmak bu amaçla arazi veya arsa satın almak, kiralamak, satmak, kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak ve sözleşmeye istinaden binalar yapmak, tüm bina inşaatları, tadilatlarını, tamiratlarını yapmak,...