03 / 05 / 2024

MET-SA

MET-SA

Trabzon’da inşa edilen Boztepe Residence projesinde yenilenen konut fiyatları 88 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimleri 2013 Haziran’da gerçekleşecek

Trabzon Modern Rezidans'ta 101 bin 500 liraya!

Teslimlerinin Haziran 2013'te yapılmasının beklendiği Trabzon Modern Boztepe Residence projesinde banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları bulunuyor...

Trabzon Modern Boztepe Rezidans'ta 100 bin TL'ye!

374 daire, 4 villa ve 2 mağazadan meydana gelen Trabzon Modern Boztepe Rezidans projesinde teslimler Haziran 2013'te gerçekleşecek

Boztepe Modern Residence Trabzon'da 210 bin TL'ye 2+1!

2013 yılının Haziran ayında konut teslimleri gerçekleşecek olan Boztepe Modern Residence Trabzon projesinde 374 daire, 4 villa ve 2 mağaza bulunuyor

Modern Boztepe Rezidans'ta teslimler ne zaman?

374 daire, 4 villa ve 2 mağazadan meydana gelen Modern Boztepe Rezidans projesinde ev fiyatları 100 bin liradan başlangıç gösteriyor

Trabzon Modern Boztepe Residence'ta 100 bin TL'ye!

Trabzon'da hayata geçirilen Modern Boztepe Residence projesinde teslimler 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşecek

Boş tutulan evlere vergi artışı için hazırlık başladı: Hükümet kiralarda indirimi sağlayacak!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulamasının ardından, ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar katlandı. Hükümet boş tutulan evlere vergi artışı için düğmeye bastı. 

Genel Sağlık Sigortası borcu olanlara müjde! Borçlarınızdan kurtulacaksınız!

Hükümet tarafından Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için yeni bir sayfa açıldı. Torba yasası ile bu borçlardan kurtulabileceksiniz...

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul neler sağlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 yılında çılgın proje olarak duyurulan Kanal İstanbul gündemden düşmüyor. Muhalefet her fırsatta projeye karşı olduğunu açıklarken, hükümet ise projenin ne olursa olsun yapılacağını belirtiyor. Peki Kanal İstanbul neler sağlayacak?

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Hükümet desteğinde aslan payı gayrimenkule!

15 Temmuz’dan sonra hükümet konut satışlarını artırmak adına KDV ve tapu harcı indiriminden, yabancıya vatandaşlık verilmesine kadar sayısız destek sağlandı. Hükümet desteğinde aslan payı gayrimenkule veriliyor.

Bingöl Genç Caddesi'ndeki sağlık ocağı kaldırılıyor!

Genç Caddesi üzerinde bulunan 1 nolu sağlık ocağı, yeni Hükümet Konağı yapılacağından dolayı yıkılacak. Bingöl Belediyesi’nin meclis toplantısında gerekli işlemlerin yapılması için Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verildi.

Ankara Pursaklar Hükümet Konağı tamamlandı!

Saray Mahallesi'nde inşa edilen Pursaklar Hükümet Konağı projesi tamamlandı. Pursaklar Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve yol çalışması yapılan kaymakamlık binasının kısa bir süre içinde hizmete açılması planlanıyor.

İşte 65'inci Hükümet'in proje ajandası!

Devam eden mega projelerle Türkiye dev bir şantiye görünümünde. 65. Hükümet ile birlikte daha da hız verilmesi planlanıyor. İşte ulaşımdan sağlığa, enerjiden savunmaya kadar tüm sektörlerde devam eden projeler ve devreye giriş tarihleri...

Kepez Hükümet Konağı'nda inşaat başladı!

Kepez Belediyesi'nin, imar planı katkısı sağladığı hükümet konağı, Barış Mahallesi Sakarya Bulvarı'ndaki Devlet Su İşleri hizmet binasının yanındaki 15 bin metrekarelik arsaya inşa edilecek.

KOBİ'lere OSB'lerde arazi önceliği sağlanacak!

Hükümet OSB'lerde KOBİ'lere arazi önceliği sağlamaya hazırlanıyor. Hedefte değerlendirilmeyen araziler var. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Üretim Reform Paketi ile girişimciler için daha fazla sanayi parseli üreteceklerini belirtti.

64. Hükümet programında inşaat ve müteahhitliğe yer verildi!

64. Hükümet programında, hükümetin inşaat sektörüne bakışının sağlam, güvenli ve estetik yapıların üretildiği, güçlü bir sektörel alt yapı kazandırmak yoluyla Türkiye'yi dünyaya ihracat yapabilecek konuma getirmek yönünde olduğu vurgulandı.

Pendik Hükümet Konağı tamamlandı!

Pendik Hükümet Konağı tamamlanarak hizmet vermeye başladı. ilk olarak Kaymakamlık, Tarım İlçe Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü taşınırken, bir ay içinde diğer birimlerin de yerleşmesiyle kamu hizmetleri tek çatı altında toplanacak.

MET-SA Haberi

MET-SA



Modern Boztepe Residence projesi KM Mimarlık ve Müşavirlik ile KİL-PA ve MET-SA tarafından Trabzon'da hayata geçti. Modern Boztepe Residence projesinde 374 adet daire, 4 villa ve 2 adet de mağaza yer alıyor. 94 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçen projedeki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerine sahip.


Trabzon Modern Boztepe Rezidans projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 konutlar, 88 bin 200 lira ilâ 132 bin 300 lira arasında; 2+1 konutlar, 220 bin 500 lira ilâ 319 bin 500 lira arasında; 3+1 konutlar, 249 bin 90 lira ilâ 383 bin 400 lira arasında ve 4+1 konutlar ise 286 bin lira ilâ 427 bin 875 lira arasında satışa sunuluyor. Banka kredisi kullanarak konut sahibi olmanın mümkün olduğu projede yüzde 25...