07 / 07 / 2024

Meta Biyomühendislik iletişim

Meta Biyomühendislik iletişim

Meta Biyomühendislik Ve Arge Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdoğan tarafından kuruldu. 

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Meta Biyomühendislik Ve Arge Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Biyomühendislik Ve Arge Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdoğan tarafından kuruldu. 

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tual Bahçekent iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde satış süreci devam ediyor. Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim!

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 23 bloktan meydana geliyor.

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Tual Adalar Konutları Kartal iletişim!

Tual Adalar Konutları Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal'da daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılacak...

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim!

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik-Emlak Konut işbirliğiyle yükselecek olan Tual Adalar Evleri projesi, Aralık 2017 yılında teslim edilecek...

Tual Adalar Kartal iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesi ile yükselecek olan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Tual Adalar Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Meta Biyomühendislik iletişim Haberi

Meta Biyomühendislik iletişim

Meta Biyomühendislik Ve Arge Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdoğan tarafından kuruldu. 

Meta Biyomühendislik Ve Arge Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
1.Şirket, araştırma, geliştirme, yenilik ve inovasyon faaliyetlerinde bulunabilir. 2.Şirket AR-Ge ve yenilik yoluyla teknolojik bilgi üretilmesini, üründe ve üretim süreçlerinde yenilik yapılmasını, ürün kalitesi ve standartının yükseltilmesini, verimliliğin arttırılmasını, üretim maliyetlerinin düşürülmesini, teknolojik bilginin ticarileşmesini sağlayacak faaliyetlerde bulunabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Meta Biyomühendislik Ve Arge Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Atakent Mah.Attaürk Cad.Kreş Ana Okulu Sit.No.18/1/2...