05 / 07 / 2024

Meta Boru Profil adres

Meta Boru Profil adres

Meta Boru Profil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Mermer tarafından kuruldu. 

Meta Boru Profil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Boru Profil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Mermer tarafından kuruldu. 

Yeni boru hattı projesinde belirleyici ülke Türkiye!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı'nın Bulgaristan yerine Türkiye'den geçebileceğine yönelik açıklaması, Rusya'nın batıya karşı stratejik hamlelerinden biri olarak nitelendirildi.

Taner Yıldız: Yeni boru hattı projesi TANAP'a zarar vermez!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya'dan inşa edilmesi planlanan yeni boru hattına ilişkin, "TANAP'ın böyle bir projeden zarar görmesi diye bir şey söz konusu olmaz" dedi.

Gazprom'dan 63 milyar metreküplük yeni boru hattı!

Rus Enerji şirketi Gazprom Üstyöneticisi Aleksey Miller, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım projesinden vazgeçildiğini belirtmesinin ardından, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edileceğini kaydetti

Gazprom Türkiye'ye 63 milyar metreküplük boru hattı inşa edecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Güney Akım projesiyle ilgili değerlendirmesinin ardından Gazprom'dan açıklama geldi. Firma, Türkiye'ye 63 milyar metreküp kapasitesinde yeni bir boru hattı inşa edecek.

Gazprom'dan Türkiye'ye yeni boru hattı!

Gazprom Üstyöneticisi Aleksey Miller, Güney Akım projesinin sona erdiğini, Türkiye topraklarında 63 milyar metreküp kapasiteli yeni boru hattı inşa edileceğini belirtti. İşte hatla ilgili ayrıntılar...

Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı!

Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemanları San. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pakpen Plastik Boru 7. Kupon ödemesi faiz oranını yayınladı.

Doğusan Boru aylık bildirimini yayınladı!

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru aylık bildirimini yayınladı.İşte Doğusan Boru aylık bildirimi...

Özbal Çelik Boru şirket yetkililerini yayınladı!

Özbal çelik Boru Sanyi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru şirket yetkililerini yayınladı.

KKTC Su Projesi için 23 kilometre boru döşendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC'ye su sağlayacak 1 milyar dolarlık proje de 80 kilometrelik deniz geçişinde şu ana kadar 23 kilometre boru döşendiğini belirterek, geriye kalan boruların da kısa zamanda döşeneceğini söyledi.

Erbosan Erciyas Boru riskin erken saptanması komitesi oluşturuyor!

Erbosan Erciyas Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erbosan Erciyas Boru riskin erken saptanması komitesi oluşturuyor.

Metaş Konut Planlama ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaş Konut Planlama ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ünal Özyılmaz tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Şeref Sokak'ta kuruldu.

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay!

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay çıktı. ABD Temsilciler Meclisi, Kanada'nın Alberta eyaletiyle ABD'nin Nebraska eyaleti arasında kurulmasını öngörülen "Keystone XL Petrol Boru Hattı"na ilişkin yasa tasarısını onayladı.

Meta Boru Profil adres Haberi

Meta Boru Profil adres

Meta Boru Profil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Mermer tarafından kuruldu. 

Meta Boru Profil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
DEMİR - ÇELİK -PROFİL VE HIRDAVAT ALANINDA: a.Şirket imalat sanayinin ihtiyacı olan her çeşit demir ve çelik malzemelerinin bilumum demir,kütük filmaşin yassı yuvarlak profil demirlerin teneke soğuk ve sıcak çekilmiş saçların diğer metallerin çember ve varillerin ,çelik diğer metaller hurdalar çelik levha ve çubukların her nevi boru profil ürünlerin alım satımı,üretimi,ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır,sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Meta Boru Profil...