24 / 07 / 2024

Metal Gayriimenkul Elektronik Genel Kurul Sistemine Geçiş Amaçlı Ana Sözleşmesi

Metal Gayriimenkul Elektronik Genel Kurul Sistemine Geçiş Amaçlı Ana Sözleşmesi

Metal Gayrimenkul Kamu aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Metal Gayriimenkul Elektronik Genel Kurul Sistemine Geçiş Amaçlı Ana Sözleşmesi'nde değişiklik yaptı.

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayon Metal İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Genç tarafından kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Denizhan Kahrıman tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi kuruldu!

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yarıcı tarafından kuruldu.

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yw Elektronik Ve Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Shanlı Yı tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Metal Gayriimenkul Elektronik Genel Kurul Sistemine Geçiş Amaçlı Ana Sözleşmesi Haberi

Metal Gayriimenkul Elektronik Genel Kurul Sistemine Geçiş Amaçlı Ana Sözleşmesi

Metal Gayrimenkul Elektronik Genel Kurul Sistemine Geçiş Amaçlı Ana Sözleşmesi'nde değişiklik yaptı. 



Açıklama:


Yönetim Kurulumuzun bugün yapılan toplantısında;


1-) 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 1527 inci maddesi ile genel kurullara elektronik ortamda katılma ve oy kullanma sistemi borsaya kote şirketler açısından zorunlu hale geldiğinden, ana sözleşmemizin "genel kurul"a ilişkin 13 numaralı maddesinin ekte yer aldığı şekilde tadil edilmesine,


2-) Esas sözleşme tadili için gerekli izinlerin alınması maksadıyla Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuruda bulunulmasına, alınan izinleri müteakiben genel kurulun toplantıya davet edilmesine ve gerekli diğer işlemlerin tamamlanmasına,

oy birliği ile karar verilmiştir.


Kamuoyunun bilgisine sunarız.


Saygılarımızla,


METAL GAYRİMENKUL A.Ş.

YÖNETİM...