29 / 04 / 2024

Metal Gayrimenkul kap

Metal Gayrimenkul kap

Metal Gayrimenkul'ün KAP'a yaptığı açıklamaya göre: Karmen Yapı A.Ş'nin hisseleri 13 milyon 951 bin TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı.

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtım bildirisini yayınladı!

Metal Gayrimenkul tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada Metal Gayrimenkul kar payı dağıtım bildirisini yayınladı.

Metal Gayrimenkul gelir tablosunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Metal Gayrimenkul gelir tablosunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul'den genel kurul kararı!

Metal Gayrimenkul 9 Mayıs'ta gerçekleşen 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı kararlarını tescil ettirdi

Metal Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 finansal raporunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 2017 finansal raporunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı yapmayacak!

Metal Gayrimenkul, toplam 4 milyon 658 bin TL zarar ettiği gerekçesiyle kar dağıtımı yapmama kararı aldı. Kararın, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulması için oybirliği yapıldı.

Metal Gayrimenkul'den 2017 finansal planlaması!

Metal Gayrimenkul, "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İşlemler" başlıklı 2017 yılı finansal planlamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2016 yılı gelir tablosunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul 2016 yılı dönemine ilişkin Vergi Dairesi'ne sunulan Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından bugün kamuoyu aydaınlatma platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından bugün kamuoyu aydaınlatma platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.

Seçimden sonra gayrimenkul sahipliği ve servet vergisi kapıda! Elektrik, doğalgaz, köprü ve otoyol da zamlanacak!

31 Mart seçimlerinden sonraki ekonomi yönü ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkent Üniversitesi öğretim üyesi Şenol Babuşcu, gayrimenkul ve servet vergisinin kapıda olduğunu söyledi. Peki seçimden sonra hangi zamlar bekleniyor? İşte ayrıntılar...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Gürbüz Aktaş tarafından kuruldu.

Ykd Gayrimenkul İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykd Gayrimenkul İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Demir tarafından kuruldu.

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kartal’da  600 bin  TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergin Ayvaz. tarafından kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Metal Gayrimenkul kap Haberi

Metal Gayrimenkul kap

Metal Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre: Karmen Yapı A.Ş'nin hisseleri 13 milyon 951 bin TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı.


Metal Gayrimenkul'ün KAP açıklaması

19.04.2018 tarihinde yapılan KAP duyurumuzda, sahip olduğumuz KARMEN YAPI A.Ş. 'nin paylarının METAL YAPI KONUT A.Ş.' ye satışından doğan alacağın ödeme planını duyurmuştuk. İlk taksit ödemesi 22.06.2018 tarihinde olmasına karşın sektör ve piyasa koşulları nedeni ile tahsil edilememiştir. METAL YAPI KONUT A.Ş ile görüşmeler neticesinde alacağın piyasa koşullarına uygun faiz oranı ile yeniden yapılandırılması hususunda 11.07.2018 tarihinde yapılan ek protokolle mutabaka varılmıştır. Revize edilen ödeme planı aşağıda yer almaktadır.

Ödeme planı için