28 / 07 / 2024

Metal GYO KAP

Metal GYO KAP

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., ara dönem finansal bilgilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kartal’da  600 bin  TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergin Ayvaz. tarafından kuruldu.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

Reysaş GYO'dan kapı ve rampa kiralanması için 70 bin TL'lik sözleşme!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2079 ada 1 parselde yer alan 1.800 metrekare depolama alanı için 2 adet kapı ve 2 adet rampa kiralanmasına ilişkin 70 bin TL'lik ek sözleşme imzalandı.

Peker GYO'dan 4 milyon TL'lik pay satışı!

Peker GYO'nun 4 milyon TL'lik pay satışı SPK tarafından onaylandı. Peker GYO, KAP'ta açıklama yayınladı. 

Peker GYO'nun 4 milyon TL'lik pay satışı tamamlandı!

Peker GYO'nun 4 milyon TL'lik pay satışı SPK tarafından onaylandı. Peker GYO, KAP'ta açıklama yayınladı. 

Peker GYO'nun 7.1 milyon TL'lik pay satışı tamamlandı!

Peker GYO'nun 7.1 milyon TL'lik pay satışı SPK tarafından onaylandı. Peker GYO, KAP'ta açıklama yayınladı. 

Akfen GYO'nun 19 oteli kapılarını yeniden açtı!

Akfen GYO'nun Corona Virüs (COVID-19) salgınının seyahat ve konaklama sektöründe sebep olduğu büyük gerilemeye paralel olarak Mart Ayı'ndan kapılarını kapatan  19 oteli faaliyete başladı. 

Akfen GYO Mayıs 2020 yatırıcı raporu!

Akfen GYO, KAP'ta 2020 yılı Mayıs ayı dönemine ait yatırıcı raporunu yayınladı. 

Amer Alshava, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend GYO'nun Tüzel Kişi kurucu Genel Müdürü Amer Alshava görevinden istifa etti. Trend GYO KAP'ta açıklama yayınladı...

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında istinaf yoluna gidildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamüleri arasında görülen davanın reddine ilişkin olarak, Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin istinaf başvuru dilekçesi  Vakıf GYO'ya tebliğ edildi...

Metal GYO KAP Haberi

Metal GYO KAP

Metal GYO 2016 yılı ara dönem finansal verilerini KAP'ta yayınladı.


METAL GAYRİMENKUL A.Ş.


Şirket ekte yer alan 30 Haziran 2016 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren altı aylık ara döneme ait kar veya zarar tablosu, diğer kapsamlı gelir tablosu, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özetinin ve diğer açıklayıcı dipnotlarının sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket yönetimi, söz konusu ara dönem finansal bilgilerin Türkiye Muhasebe Standartlarına uygun olarak hazırlanmasından ve gerçeğe uygun bir biçimde sunumundan sorumludur. Sorumluluğumuz, yaptığımız sınırlı denetime dayanarak söz konusu ara dönem finansal bilgilere ilişkin bir sonuç bildirmektir.


Yaptığımız sınırlı denetim, Sınırlı Bağımsız Denetim Standardı (SBDS) 2410 "Ara Dönem Finansal Bilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Bağımsız Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Bağımsız Denetimi"ne uygun...