05 / 05 / 2024

Metal GYO Tahsisli Sermaye Artırım Kararı aldı

Metal GYO Tahsisli Sermaye Artırım Kararı aldı

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tahsisli Sermaye Artırım Kararını yayınladı. İşte Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tahsisli Sermaye Artırım Kararı...

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kuzey Boru AŞ'nin halka arzını onayladı.

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Vakıf GYO'nun sermaye artırımı davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret AŞ'nin, T.C. İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas Sayılı dosyası ile Vakıf GYO'ya açtığı dava dosyası taraflarca temyiz kanun yoluna başvurulmadığından işlemden kaldırıldı.

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Nurol GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadil edildi!

Nurol GYO'nun tamamlanan tahsisli sermaye artırım süreci sonucunda oluşan yeni sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin tadil metni onaylandı.

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol GYO'dan 15.2 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Akfen GYO'nun sermaye artırımından 450 milyon TL'lik fon!

Akfen GYO'nun 243 milyon 66 bin 196 TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin, Hamdi Akın'a tahsisli olarak 101 milyon 580 bin 136 adet B grubu pay ihraç edilmiş ve söz konusu ihraçla 450 milyon 2 bin fon sağlandı. 

Akfen GYO'nun sermaye artışı hisse fiyatı 3,95 TL oldu!

Akfen GYO tahsisli sermaye artışının yapılabilmesi için SPK ve Borsa İstanbul'a başvurdu. Sermaye artışına konu hisse fiyatı 3,95 TL olarak belirlendi. 

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

Metal GYO Tahsisli Sermaye Artırım Kararı aldı Haberi

Metal GYO Tahsisli Sermaye Artırım Kararı aldı

Metal GYO Açıklama:


Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda


Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin 10.000.000 TL'den 20.000.000 TL'ye tahsisli olarak artırılması amacıyla 04.08.2015 Tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yapmış olduğumuz başvurunun, eksikliklerin tamamlanması için geçen sürenin uzamış olması üzerine işlemden kaldırılmış olması nedeniyle, 10.07.2015 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında alınan sermaye artırımı kararımızın 10.000.000 TL'den 35.000.000 TL'ye artırılması, artırılan 25.000.000 TL sermayenin  Ömer Saçaklıoğlu'na tahsis edilmesi ve sermaye artırımı için en kısa süre içinde SPK'ya başvurulması şeklinde yenilenmesine katılanların oybirliği ile karar...