28 / 04 / 2024

metal yapı satış hedefi 2017

metal yapı satış hedefi 2017

Metal Yapı Genel Müdür Akın Karali "2017 yılma dair beklentilerimiz daha olumlu. Bu yıl içinde ertelenen alımlann gelecek yıl devreye girecek olması nedeniyle 2017'de daha yüksek satış rakamlan bekliyoruz" dedi.

Metal Yapı'nın onlarca değerli gayrimenkulü icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen göl mazaralı ev ve dükkan icradan satışa sunuldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Projede satışların 2 ay sonra başlaması planlanıyor.  Peki Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldığı bildirisi yayınlandı.

Karmen Yapı'nın yüzde 6'sı Metal Yapı Konut'a satıldı!

Karmen Yapı A.Ş'nin sermayesinin yüzde 6'sına tekabül eden 6 bin TL değerinde 60 adet pay Metal Yapı Konut A.Ş.'ye satıldı. 

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı'ya satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada; Karmen Yapı'nın hisselerinin Metal Yapı Konut'a toplam 22 milyon 310 bin TL'ye satıldığı söylendi.

Metal Yapı'dan Kemer Ofis projesi geliyor!

Metal Yapı Kemerburgaz bölgesinde yeni projesi olan Kemer Ofis projesini hayata geçirecek. Henüz satışa çıkmayan proje 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Metal Yapı Ulus Residence projesi yeni yılda satışta!

Metal Yapı Konut Beşiktaş Ulus'ta yeni proje inşa edecek. 2 blok olarak tasarlanan Ulus Residence projesinde rezidans ve otel yer alacak. Projenin yeni yılda satışa çıkması planlanıyor.

Metal Yapı, Maslakta'ki son değerli arsayı icradan satın aldı!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nün Maslak'ta icradan satışa çıkardığı 35 dönümlük arsanın ihalesi yapıldı. Arsayı 138 milyon TL teklifle Metal Yapı satın aldı.

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

Blue Lake Metal Yapı Evleri yüzde 5 peşinatla!

Blue Lake Evleri İstanbul Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Metal Yapı Konut'tan 4 yeni proje!

Yedi sektördeki 20 şirketiyle ekonomiye ve istihdama önemli katkı sağlayan Metal Yapı Konut 4 yeni projesini 2017 yılı içerisinde satışa çıkaracak.

Blue Lake Metal Yapı ev fiyatları 2017!

Blue Lake projesi İstanbul Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Proje 38 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

metal yapı satış hedefi 2017 Haberi

metal yapı satış hedefi 2017


2016 yılının zor bi yıl (olarak geride bırakıldığını vurgulayan Metal Yapı Genel Müdür Akın Karali "2017 yılma dair beklentilerimiz daha olumlu. Bu yıl içinde ertelenen alımlann gelecek yıl devreye girecek olması nedeniyle 2017'de daha yüksek satış rakamlan bekliyoruz. Metal Yapı Konut olarak biz de yatırımlarımıza ara vermeden devam edip, ülke ekonomisine güvenimizi her koşulda göstereceğiz. 2017 yılında özellikle uzun zamandır takip ettiğimiz Ulus projesini hayata geçireceğiz. Bu proje bizim için vizyonu son derece yüksek ve önemli bir proje. 2017'deki diğer projelerimizden biri Zekeriyaköy'de, diğeri ise Göktürk'teki 50 dönüm arazimiz üzerine yapmayı planladığımız proje. Ayrıca Güneştepe projemizde 2017'de başlayacak. 2017'de yaklaşık yeni 3500 kişi istihdam edeceğiz. 2017'de büyüme hedefimiz yüzde 40, satış hedefimiz ise 2 milyar TL" dedi. Gayrimenkul sektörünün...