15 / 05 / 2024

metan gazı bulma

metan gazı bulma

Samsun'da Bafra ilçesinde bir çiftçi, kuyu kazarken bulduğu metan gazıyla hem evini ısıtıyor, hem de yemeğini pişiriyor. Mahallede yaklaşık 10 evin, bahçesinden çıkan metan gazıyla ısınıyor..

Rize Artvin Havalimanı'nın inşaatı tam gaz!  

Temeli 2017'de atılan Rize-Artvin Havalimanı'ndaki çalışmalar tam gaz devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu. 

TS Petroleum Petrol Ürünleri Doğal Gaz Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

TS Petroleum Petrol Ürünleri Doğal Gaz Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Musayev tarafından kuruldu. 

Cmkar Mekanik İnşaat Doğal Gaz Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmkar Mekanik İnşaat Doğal Gaz Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kara tarafından kuruldu. 

Alpha Doğal Gaz İnşaat Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Doğal Gaz İnşaat Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Murat Gören tarafından kuruldu. 

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

ENKA İnşaat'ın Adapazarı ve Gebze doğal gaz santrallerinde üretim durdu!

ENKA İnşaat ve Sanayi'nin Adapazarı ve Gebze doğal gaz kombine çevrim elektrik santrallerinin EÜAŞ ile olan Elektrik Satış Sözleşmesi'nin sonlanmasının ardından üretim durdu...

Foraın Gaz Teknolojileri Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foraın Gaz Teknolojileri Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sılvıa Alessıa Ferrarı tarafından kuruldu. 

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sürücü tarafından kuruldu.

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metrosu tam gaz devam ediyor!

Merakla beklenen Mahmutbey Mecidiyeköy-Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Proje tamamlandığında Mahmutbey - Mecidiyeköy arasındaki mesafe 26 dakikaya düşecek.

Kocaeli Kongre Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tam gaz sürdürüyor.

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Mersin ve Antalya arasındaki mesafayi 4 saate indircek olan Akdeniz Sahil Yolu ile otomobil sürücüleri yolda 7-8 saat süre harcamaktan kurtulacak.

Mega projeler tam gaz!

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü olan 2023'te Türkiye'nin daha gelişmiş bir ülke haline gelmesi için hedeflenen mega projelerin yapımı tam gaz devam ediyor..

metan gazı bulma Haberi

metan gazı bulma

Samsun'da Bafra ilçesinde bir çiftçi, kuyu kazarken bulduğu metan gazıyla hem evini ısıtıyor, hem de yemeğini pişiriyor.

Bafra ilçesinde su kuyusu açarken metan gazı bulan bir çiftçi, 20 yıldır hem evini ısıtmak için hem de mutfağında ücretsiz gaz kullanıyor. İlçeye bağlı Doğanca Mahallesi'nde çiftçilik yapan 2 çocuk babası 54 yaşındaki Ziya Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20 yıl önce evinin önündeki bahçesini sulamak için su kuyusu açmaya karar verdiğini söyledi.


Kuyuyu kazarken 45 metre derinliğe indiğinde bir anda patlama meydana geldiğini anlatan Yılmaz, yaşadığı şaşkınlığın ardından, su yerine metan gazı bulduğunu öğrendiğini ifade etti. Açtığı kuyuyu genişlettiğini ve içine plastik boru döşeyerek kuyunun yüzeyini kapattığını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:


"Metan gazını boruyla evdeki soba ve ocağa kadar getirdim. Gazı soba ve ocakta...