05 / 05 / 2024

metaxdoor kapı 2016

metaxdoor kapı 2016

Türkiye’nin tek yerli döner ve kayar kapı üreticisi Metaxdoor, 24 metrekare bir dükkandan bugün 35 ülkeye ihracat yapan bir firma haline geldi. Mairutus’a kadar kapı gönderen firmanın hedefi 3. Havalimanı’na girmek.

Emlak Konut 2016 genel kurul bilgilendirme bildirisini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 genel kurul bilgilendirme bildirisini yayınladı.

Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 yılı genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 yılı genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

Sur Çelik Kapı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu. Kanal, özgün cam tasarımı ve üst düzey güvenlik sistemiyle 2016 yılının en çok tercih edilen ürünü oldu.

Doğuş GYO 2016 faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO 2016 faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı.

Doğuş GYO 2016 faaliyet raporu yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO 2016 faaliyet raporu yayınlandı.

Emlak Konut 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 finansal raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 finansal raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

İdealist GYO 2016 finansal raporunu yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO 2016 finansal raporunu yayınladı.

İdealist GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

İdealist GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

metaxdoor kapı 2016 Haberi

metaxdoor kapı 2016

Son yıllarda AVM’ler, restoranlar, hastaneler ve hatta evlerimize kadar giren otomatik kapılar Türkiye’de büyük bir sektör oluşturdu. Yabancı firmaların ağırlıklı olarak faaliyet gösterdiği döner ve kayar kapı sektöründe tek yerli firma olan Metaxdoor’un Yönetim Kurulu Başkanı Tuba Arslan’ı bu hafta Patron Katı’na konuk aldık. Bir bayan olarak Türkiye’deki yabancı firmalarla rekabet ederek pazardan ciddi pay almayı başaran Tuba Arslan ile şirketin kuruluşu ve sektörün gelişimi hakkında konuştuk. İstanbul’daki fabrikasından 35 ülkeye ihracat gerçekleştiren Arslan’ın ticaret yaptığı ülkeler arasında neredeyse tüm dünya var. Ancak Arslan, adını bile belki duymadığınız  Afrika’nın Mauritus adasına kadar Türk malı kapılar gönderiyor. Arslan’ın şimdiki hedefi ise 3. Havalimanı...


- Bir bayan olarak bu sektöre girmek fikri nereden çıktı?

Sektöre alüminyum giydirme cephe işine girerek başladım. Bir cephe...