29 / 04 / 2024

Mete Sezer mimarlık

Mete Sezer mimarlık

Mimar Mete Sezer kimdir? Mimar Mete Sezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mete Sezer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mete Sezer...

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Fikri Taha Mete ve Yunus Çağatay Akça ortaklığında kuruldu.

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Mistral Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mistral Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mete Karayel tarafından kuruldu.

Borealis Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borealis Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yavuz ve Sefer Mete Sakal ortaklığında kuruldu.

Doğanmete Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanmete Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Mete tarafından kuruldu. 

Eva Endüstri Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eva Endüstri Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Özgür Karagöz ve Sezer Kaya tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe’de kuruldu.

Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sezer Kokrmaz ve Zafer Korkmaz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsuni Sezer tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim 'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi 'nde kuruldu.

Mete Sezer kimdir?

Mimar Mete Sezer kimdir? Mimar Mete Sezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mete Sezer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mete Sezer...

Mete Proje Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Proje Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Ferah, Sadık Mete tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mayıs'ta kuruldu.

Sezar Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezar Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Sezer Kaya Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Mete Sezer mimarlık Haberi

Mete Sezer mimarlık

Mete Sezer kimdir?

Mete Sezer, 2005 yılında Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1-2 yıl Ankara'da birkaç mimarlık ofisinde çalışmıştır. 


2006 yılında eşzamanlı olarak ODTÜ'de yüksek lisansa başlamıştır. 2008 yılında değişim öğrencisi olarak bulunduğu Danimarka'da yeşil binalar konusuna gösterilen ilgiden etkilenip ODTÜ'deki yüksek lisans tezini de bu konuda yazmıştır. 


Bir yıla yakın ODTÜ MATPUM'da proje uzmanlığı yaptıktan sonra 2010 yılında Başkent Mimarlık'ı kurmuştur. 2013 yılı sonunda firmayı MS Başkent Mimarlık Ltd.Şti.'ne dönüştürmüştür. 


2010 yılından bu yana gerek pratik meslek hayatında gerekse zaman buldukça katıldığı yarışmalarda müze, okul, karma kullanım, konut, ofis, avm, otel, fabrika, ibadet, ulaşım, spor yapıları gibi değişik fonksiyonlu yapılar üretmektedir. 


Mimarlık üretmek yanında "mimarlığı gezmek" de özel ilgi alanında olup kendi çektiği fotoğraflardan dünya şehirlerinin mimarlık arşivlerini oluşturmaya çalışmakta ve...