27 / 04 / 2024

Metehan Kavuk kavuklar gayrimenkul

Metehan Kavuk kavuklar gayrimenkul

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı kimdir? Metehan Kavuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metehan Kavuk, ne zamandan beri Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı olarak hizmet veriyor?

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Sm. Muhammed Taha Uyğun tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Metehan Turizm Otomotiv İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Turizm Otomotiv İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Naime Çiftçi tarafından kuruldu.

İzmir'deki FETÖ'ye finansal destek dava duruşması yapıldı!

İzmir 13. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya, tutuklu sanıklar Küçükbay, Kavuk ve Sipahi, tutuksuz yargılanan Metehan Kavuk ile avukatları katıldı.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

TMSF, Kavuklar'dan ev alanları mağdur etmeyecek!

İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum atanan Kavuklar Holding'den daire alanlara 'Kayyum Heyeti'nden müjde geldi.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Malatya Mehmet Kavuk Camii imar planı değişikliği ertelendi!

Meclis gündemindeki Büyükşehir Belediye binası ile Malatya Park AVM arasındaki miting alanında Kavuk Ailesi’nin yaptıracağı Mehmet Kavuk Camii ile ilgili istenen imar plan değişikliği bir kez daha aynı nedenle ‘talebin, detaylı çalışma gerektirmesi’ nedeniyle ertelendi.

Metehan Kavuk kavuklar gayrimenkul Haberi

Metehan Kavuk kavuklar gayrimenkul

Metehan Kavuk kimdir?

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, Özel Çakabey Koleji'nin ardından Koç Üniversitesi'nden 2008 yılında mezun oldu. 


Metehan Kavuk, 2008'in Temmuz ve Aralık ayları arasında Kavuklar Grubu'nun satış sonrası hizmetlerinden sorumlu oldu. Aralık 2009’da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı olarak göreve başladı.


Metehan Kavuk ve Kavuklar iletişim bilgileri:


İzmir / Merkez

Adres: Ankara Caddesi No:85 Bayraklı / İZMİR 

Tel : +90 232 435 63 63 

Fax : +90 232 435 02 14 

E-posta : [email protected] 


Malatya / Merkez

Çevre Yolu Üzeri Kömür Tevzi Önü / MaLATYA 

Tel : +90 422 336 46 82 

Fax : +90 422 336 46 87 

E-posta : [email protected]


Metehan Kavuk: İzmir'e risk alacak yatırımcılar...