09 / 05 / 2024

Metgün Otel Ve Turizm adres

Metgün Otel Ve Turizm adres

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 binTl sermaye bedeli ile Metin Güneş ve Halis Ezer tarafından kuruldu.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 binTl sermaye bedeli ile Metin Güneş ve Halis Ezer tarafından kuruldu.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 7 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Üvez tarafından açıldı.

Metgün Otel Ve Turizm adres Haberi

Metgün Otel Ve Turizm adres

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 binTl sermaye bedeli ile Metin Güneş ve Halis Ezer tarafından kuruldu.

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
1. Yurtiçi ve yurtdışında turizm faaliyetlerinde bulunmak 2. Otel, motel, tatil köyü, plaj, gazino, diskotek, kamping, sağlık ve eğitim hizmetleri kültür ve spor tesisleri ile bunlara benzer tesisleri kiralamak, satın almak, inşa etmek, bu tesisleri kısmi olarak bölümlerini kiraya vermek veya kiralamak 3. Yurtdışından veya yurtdışına kara, deniz ve hava ulaştırma araçları ile münferit veya gruplar halinde gezi, eğlence, spor kongre, konferans ve benzeri organizasyonları yapmak. Bu organizasyonun içinde yer alan yerli ve yabancı konuklara otel, motel, tatil köyü, kampinglerde ağırlamak ve başka turizm acentaları tarafından tertip edilen turlar ve organizasyonları yurtiçinde...