02 / 05 / 2024

Metin Arolat

Metin Arolat

Geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkan sanatçı Metin Arolat, yeşilin her tonunu barındıran Ayder Yaylası’ndan çok etkilendiğini belirterek bölgede ev satın almak için araştırma yaptığını söyledi.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Atina'da hükümetin özelleştirme politikalarına protesto!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da hükümetin özelleştirme politikaları protesto edildi.

Mehmet Özkan'dan Doğanlar Stadı için Metin Oktay önerisi!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Metin Oktay'ın adının Bornova'daki Doğanlar Stadı'na verilebileceğini belirterek, bunun gerçekleşmesi halinde stadın girişine Metin Oktay'ın heykelini hediye edeceğini bildirdi.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

İzmir Metin Oktay Parkı yeniden inşa ediliyor!

İzmir Bayraklı ​Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan 'Metin Oktay Parkı' baştan inşa ediliyor. Tamamlandığında park alanı 2 bin 131 metrekare alanı kapsayacak.

Ahmet Metin Karadayı tahliye edildi!

Nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve 2100 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan New City konutlarının sahibi işadamı Ahmet Metin Karadayı dün yapılan duruşmada tahliye edildi.

Ünlü mimar Şaziment ve Neşet Arolat boşanıyor!

Anlaşmalı boşanma davası açan Şaziment ve Neşet Arolat çiftinin, nüfus kayıt tablosunda evlilik tarihlerinin yazmadığı ortaya çıktı. Bu durumu gerekçe gösteren mahkeme duruşmayı erteledi

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Behçet Sünbül ve Nevzat Sünbül ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Metin Şentürk İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Şentürk İnşaat ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Metin Şentürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Bora Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Metin Karadayı kimdir?

Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı hakkında, Ağır Ceza Mahkemesi’nde "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açıldı. Peki, toplam 1400 yıl hapis cezası istenen Ahmet Metin Karadayı kimdir?

Metin Genç, Trabzon Ortahisar'daki projeleri anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığının ikinci yılını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Genç, ele alınan ve yapımı devam eden projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

İşte Eda-Metin Özülkü çiftinin Ümraniye'deki evi!

Eda - Metin Özülkü'nün muhteşem dubleksi Eda - Metin Özülkü çifti Ümraniye'deki evlerinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Bahçeye bakan odalardan biri Metin Özülkü için stüdyo haline getirilmiş.

Metin Arolat Haberi

Metin Arolat
Geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkan Metin Arolat, Ayder Yaylası’ndan çok etkilendiğini belirtti. Sanatçı Ayder Yaylası’ndan ev satın almak için araştırmalara başladığını, birçok Karadenizli arkadaşına da yayladan ev satın almak istediğini haber verdiğini...