01 / 05 / 2024

metin atılan kimdir

metin atılan kimdir

Las Vegas'ta ev hapsindeyken koluna takılan elektronik kelepçeyi keserek kaçtığı öne sürülen Adanalı işadamı 51 yaşındaki Metin Atılan, çorbacıda yakalandı

Müteahhit Metin Atılan serbest bırakıldı!

FBI ajanına rüşvet vermek suçlamasıyla Las Vegas'ta ev hapsindeyken koluna takılan elektronik kelepçeyi keserek kaçtığı öne sürülen Adanalı işadamı 51 yaşındaki Metin Atılan, bir gün sonra serbest bırakıldı

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Şanlıurfa Birecik'te depremzedeler için yapılan bloklardan 13'ünün kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından temeli atılan 4 bin 469 konutun yapımı sürüyor.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum duyurdu! TOGG için kurulmaya başlanıldı! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOGG için atılan yeni adımlardan bahsetti. İşte detaylar!

Asgari ücret için ne 7 bin ne 8 bin ne de 9 bin! Ortaya atılan zam rakamı çok ama çok büyük

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte asgari ücret tartışmaları da yeniden alevlendi. Asgari ücret artışına ilişkin dikkat çeken bir rakam ortaya atıldı.

Türk Lirası mevduatına bir destek adımı daha! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı

Hükümetin liralaşma politikası kapsamında atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. 20 Aralık'ta çıkarılan Kur Korumalı Mevduat, Gelire Endeksli Senet, Türk lirası kredi kullanımında döviz limiti sınırlaması adımlarından sonra şimdi TL mevduatlarına uygulanan stopaj indirimlerinin süresi uzatıldı.

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için imzalar atılmaya başladı!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler için hak sahipleriyle sözleşme imzalanmaya başladı. 

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların tutarı 200 milyar liraya ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların toplam tutarının 200 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

Yerli kredi derecelendirmede yeni model!

İlk kez 2008'de fikir olarak ortaya atılan yerli kredi derecelendirme kuruluşu konusunda yeni bir model oluşturulduğu, hükümetin sıfırdan bir şirket kurmak yerine Türkiye'de faaliyet gösteren JCR şirketini satın alma gibi düşüncelerin olduğu öne sürüldü.

metin atılan kimdir Haberi

metin atılan kimdir

Atılanın Irakta Amerikalı subaylara rüşvet verip, milyon dolarlık ihaleler aldığı iddia ve üç yıl önce FBI ajanına rüşvet vermek iddia edilmişti.

Uluslararası polis teşkilatı Interpolün En çok arananlar listesinde yer alan Metin Atılan, iddiaya göre Adanadaki İncirlik Üssünde uzun yıllar restoran işlettikten sonra ABDye gidip Las Vegasta müteahhitlik yapmaya başladı. FBI ajanlarınca takibe alınan Metin Atılanın milyon dolarlarla ifade edilen yüksek meblağlardaki ihaleleri rüşvet vererek aldığı iddia edildi. İşadamının eşi A.A. da Türkiyedeki bir banka hesabından yapılan bir iş karşılığında ABDli satın almadan sorumlu askeri kontrat subayına 4 bin 966 dolar rüşvet havale etti.

ELEKTRONİK KELEPÇEYİ KESİP KAÇTI


Metin Atılan, iddiaya göre FBI ajanı Eric J. Millere de rüşvet teklif etti. 5 Şubat 2008de FBI ajanları, kendilerini ABDli kontrat subayı gibi...