02 / 05 / 2024

Metin Baydilli

Metin Baydilli

Her kırsal mahalleye Çok Amaçlı Salon yapmayı hedefleyen Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Pınarbaşı mahallesini de çok amaçlı salona kavuşturuyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de çok amaçlı salon hizmete açıldı!

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon taahhüdünde bulunan Karaköprü Belediyesi, Çiftekemer mahallesinde yapımını tamamladığı çok amaçlı salonu vatandaşların hizmetine sundu.

Şanlıurfa Tatburcu'ya çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi, Tatburcu mahallesine çok amaçlı salon inşa ediyor. Çok amaçlı salon 300 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas evli mi?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas’ın mesleği nedir? Metin Barokas eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!

Fitch Ratings, Türkiye'de seçimden sonra göreve gelecek hükümetin ilk işinin döviz piyasası risklerini yönetmek olacağını açıkladı.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Orta Vadeli Program resmen açıklandı! Dolar kuru ne kadar olacak? İşte hükümetin enflasyon ve dolar öngörüleri! 

Orta Vadeli Program, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı ve tüm detayları belli oldu. Program kapsamında,  hükümetin büyüme, işsizlik, enflasyon ve dolar/TL kuru tahminlerine de yer verildi. İşte o tahminler...

Hükümetin asgari ücret ve emekli maaşlarına yapacağı zam miktarı açıklandı! İşte zamlı maaş miktarı

Hükümetin Temmuz ayında asgari ücrete yapacağı ek zam ve emekli maaşlarına yapacağı artış miktarının kaç olacağı belli oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, maaşlara gelecek zam miktarını canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Hükümetin kira adımı boşa çıktı! Ev sahipleri yasal limiti aştı

Konut kira artışlarını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hükümetin 1 Temmuz'a kadar kiraya yüzde 25 üst limit koymasına rağmen ev sahipleri yasal sınırı çoktan aştı.

Hükümetin dolarla ilgili sır planı ortaya çıktı! Yükselecek diye bekleyenlere kötü haber mi?

Dolar kuru yeni haftanın ilk gününde, yüzde 1'e yakın artış yaşadı. Dolar, serbest piyasada 16,57 lira civarında, euro ise yüzde 1,1 yükselişle 17,78 liradan işlem gördü. Hükümetin dolar konusundaki beklentisi ve planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Metin Baydilli Haberi

Metin Baydilli

Mahallelerine yaptırılan tesisin mahalleye büyük katkı sunacağını belirten vatandaşlar Başkan Baydilli'ye teşekkür etti.


Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesinde, 300 m2 alan üzerine yaptırılacak olan çok amaçlı salonun temeli atıldı. 

Düzenlenen temel atma törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı ve çok sayıda Pınarbaşı mahallesi sakini katıldı. 

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, "Bugünde ilçemize bağlı Pınarbaşı Mahallemizin çok amaçlı salonunun temelini atıyoruz. Söz verdiğimiz gibi tüm kırsal mahallelerimizi çok amaçlı salona kavuşturuyoruz. 300 m2 alan üzerine yapacağımız bu çok amaçlı salonlarımız, hem taziyelerde, hem düğünler de hem de çocukların kitap okumaları için yapılıyor. Çok amaçlı salonumuz 3 ay gibi kısa bir...