03 / 05 / 2024

Metin Can Çakır kimdir

Metin Can Çakır kimdir

Şile'de emlak dünyası oldukça hareketli. Özellikle arsa alımları revaçta. Bölgede villa imarlı arsalara da turizm imarlı arsalara da talep yoğun. Fiyatlara gelince... Denize yaklaştıkça arsa fiyatları artıyor.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Şirketi Kuruldu!

Esilam Turizm Yatırım İşletme Limited Kadıköy'de Eyüp Hikmet Serim ve Metin Çakır ortaklığında kuruldu!

Sıfır konut almak isteyenlere yüzde 50'lik teklif! Eğer sizin de niyetiniz varsa tarih belli oldu

Hükümetin konut sektöründeki durgunluğa hız kazandırmak için açıkladığı 3'lü konut finasmanı paketinin detayları belli olmaya başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da konut sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Öner, Hamit Gökhan Güleç ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

17 Ağustos Marmara Depremi nedeniyle açıklama yapan İTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ziyadin Çakır  İstanbul'da kentsel dönüşümde büyük değişim yaşandığını ancak henüz istenilen seviyede olmadığını dile getirdi. 

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Metin Can Çakır kimdir Haberi

Metin Can Çakır kimdir

Şile 3K Emlak'tan Metin Can Çakır, özellikle Ağlayan Kaya bölgesine ilginin yoğun olduğunu söyledi. Çakır'a göre bunun nedeni deniz. Ağlayan Kaya'da villa imarlı arsalar var. Buradan çoğunlukla kendi villasını yapmak isteyen kişiler arsa alıyor. Bölgede arsaların metrekare fiyatları 750 liradan başlıyor. Şile merkezde en düşük arsa metrekare fiyatı ise 400 lira. 


AĞVA'DA FİYATLAR UÇTU 


Ağva ve yakın köylerde ise arsa fiyatları uçmuş durumda. Bundan yaklaşık 5 sene önce dönümü 5 bin liraya satılan tarlalar, bugün 200 liradan satılıyor. Geleceğe iyi bir yatırım olarak görülen Ağva'da Yeşilçay ve Göksu nehrine cepheli arsaların metrekare fiyatları 500 ila 1000 dolar arasında satılıyor. 


YAZLIK EVLER KİRALANIYOR 


Şile, yazlık arayışında olanlar için bulunmaz nimet. Hem istanbul'a yakın hem denizi güzel. Bölgede 3 aylık yaz dönemi için kiralanan evlerin...