26 / 07 / 2024

Metin Dursun

Metin Dursun

3 E Esen İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Metin Dursun, Musa Memet Güler ve Mehmet Emin Ataoğlu ortaklığıyla 100 bin TL ile 8 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Metsu Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsu Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Dursun ve Saadet Dursun ortaklığında kuruldu.

Dursun Özbek yönetimi, Riva ve Florya yetkisini aldı!

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray Yönetim Kurulu, Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesiyle ilgili yetki elde etti

Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi!

Başkan Dursun Özbek, üyelere “Yılda 40 milyon Euro faiz ödediklerini belirterek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi.

Adnan Öztürk'ten Riva ve Florya projeleri için Dursun Özbek'e tepki!

Kulüp eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi projeleri nedeniyle başkan Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

Riva ve Florya projelerinden 500 milyon dolar gelir elde edeceğiz!

Dursun Özbek Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısını düzenledi. Mevcut borcu açıklayan Özbek, Riva ve Florya arazilerinde yapılacak projeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TT Arena'nın yanında çok amaçlı spor salon inşa edilecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısını düzenliyor. Özbek'in Riva ve Florya arazilerinde yapılacak projeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Dursun Özbek: Florya'yı imar etme projesinde yokum!

Dursun Özbek, 'Galatasaray Futbol Takımı'nın Florya'dan çıkabilmesi için kulübün stada daha yakın, daha mükemmel, daha konforlu bir yere taşınması lazım. şeklindeki ifadesine açıklık getirdi.

Dursun Özbek: TT Arena'nın kullanım hakkı sorunu çözüldü!

Galatasaray Kulübü Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, kulüp borcunun 1,5 milyar liraya yaklaştığını, ancak eldeki gayrimenkullerle bu borcun kapanabileceğini söyledi. Özbek, TT Arena üzerindeki kullanım hakkı konusunu ise çözdüklerini müjdeledi.

Haluk Dursun: Topkapı Sarayı için sahil yolu kapatılmalı!

Topkapı Sarayı Müzesi’nde ortaya çıkan hasar görüntüleri tartışmaları da beraberinde getirdi. Fatih Köşkü’nün alt yapısında oluşan çatlaklar ve sarayın bahçe kısmında meydana gelen derin çukur, tarihi yapının geleceği için endişe yaratırken, Prof. Dr. Haluk Dursun, neler yapılması gerektiğini anlatt

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Atina'da hükümetin özelleştirme politikalarına protesto!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da hükümetin özelleştirme politikaları protesto edildi.

Metin Dursun Haberi

Metin Dursun

3 E Esen İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Metin Dursun, Musa Memet Güler ve Mehmet Emin Ataoğlu ortaklığıyla 100 bin TL ile 8 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.


3 E Esen İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri...