29 / 04 / 2024

Metin Ersin

Metin Ersin

Ersinler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Ersin ve Ergün Ersin ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Ataşehir, Aşıkveysel Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Metin Genç, Ortahisar projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

Ersin Erdoğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersin Erdoğan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ersin Erdoğan Remzi Erdoğan imzasıyla kuruldu.

Ersin Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersin Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Fatih Ersin, Eyüp Ersin ve Yusuf Ersin imzasıyla kuruldu.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Gaziantep'te günlük 6 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararının ilk ayağı eski Doğum Hastanesi'nde başlanacak.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Ahmet Metin Karadayı 40 bin liraya daire sattı, 135 kişiyi dolandırdı!

40 bin liraya bahçe katı daire satan Müteahhit Ahmet Metin Karadayı dolandırıcılık suçundan, 386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira ceza aldı

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Ahmet Metin Karadayı tutuklandı!

386 yıl 11 ay hapis ve 6 milyon 372 lira adli para cezasına mahkum edilip, kafeletle tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, itiraz üzerine tutuklandı.

Metin Karaduman mülkiyet kanununu anlattı!

Mahalle toplantılarına ağırlık veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi uygulama safhasına giren mülkiyet kanunuyla ilgili önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Çankaya Metin Oktay'daki metruk binalar çözüm bekliyor!

Ankara Çankaya'daki Metin Oktay Mahallesi Hınıs Caddesi üzerinde bulunan ve bir kooperatife ait iki metruk bina madde bağımlıların mekanı haline geldi. Çevre sakinleri yaklaşık 15 yıldır metruk halde duran binalara çözüm bekliyor.

Metin Sığırtmaç Başarının Perde Arkası kitabını yayınladı!

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.

Ahmet Metin Karadayı davası sonuçlandı!

Maket üzerinden ev sattığı iddiasıyla yargılanan işadamı Ahmet Metin Karadayı'ya 386 yıl 11 ay hapis ve şikayetçi olan 135 kişi için toplam 6 milyon 372 lira TL para cezası ödemesine karar verildi

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Metin Ersin Haberi

Metin Ersin


Ersinler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Ersin ve Ergün Ersin ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu.


Ersinler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)  Her türlü zeminde kazı ve yükleme işleri, hafriyat, nakliyat yapmak ve yaptırmak, bu faaliyetlerle ilgili olarak kamyon, iş makineleri, nakil vasıtaları ve bunların yedek parçalarını almak, satmak, kiraya vermek, kiralamak, ithalat ve ihracatını yapmak, 2)  Hafriyat toprağı ile inşaat ve yıkıntı atıklarının kaynakta azaltılması, toplanması, geçici biriktirilmesi, taşınması, geri kazanılması, değerlendirilmesi ve bertaraf edilmesi, 3)  Şirket endüstride mermer olarak adlandırılan ve her türlü kesilip parlatılabilen taşların yer altından çıkarılması ve işlenmesi faaliyetleri, mermerlerin çıkarılması ve işlenmesi süreçlerinin tamamı şirketin faaliyet konusu içindedir. Şirket kendi ürettiği yada...