29 / 04 / 2024

Metin Sığırtmaç Başarının Perde Arkası kitabını yayınladı!

Metin Sığırtmaç Başarının Perde Arkası kitabını yayınladı!

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.



Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.


“ İnsanın Kaderi Karar Anında Gizlidir”

Ya kariyerinizi herhangi bir işle uğraşarak geçirir ya da bir karar verip işe koyulur, kariyerinizi mümkün olan en üst düzeye taşır, hayatınızı çok daha güzel koşullarda yaşamayı seçip sayfayı çevirmeye başlarsınız... 


Yazar, Broker Metin Sığırtmaç bir koç, eğitmen ve uluslararası alanda kazandığı başarılarla adından söz ettiren bir profesyonel olarak kaleme aldığı ‘Başarının Perde Arkası’ kitabı ile; gayrimenkul danışmanlığı ve satışı hizmeti verirken deneyimlediği kültüre ait ince çizgileri, tecrübelerini ve gayrimenkul danışmanlarını hedeflerine ulaştıracak püf noktaları anlatan bir yol rehberi sunuyor.


Başarının Perde Arkası 15.12.2016 itibariyle D&R ve tüm kitapçılardan alınabilir. 


Metin Sığırtmaç Kimdir?

20 Şubat 1971 Kayseri, Pınarbaşı'nda dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra bir buçuk yıl Sabah Gazetesi'nde çalıştı. 1994 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Maden Bölümün'den mezun olduktan sonra bir süre stronsium sülfat cevher zenginleştirme şantiyesinde çalıştı. Daha sonra İstanbul Antik Hotel ile turizm sektörüne geçti. Altı yıl Sultanahmet Artemis Hotel'in işletmeciliğini kapsayan yirmi bir yıllık turizm deneyimine sahip halen Magnauara Cafe Restaurant ile devam etmektedir.


2006 yılından bu yana turizmin yanında inşaat, emlak ve pazarlama alanlarında çalışarak uluslararası platformda birçok proje pazarlaması ve satışı gerçekleştirdi. Satış pazarlama ve yöneticilik eğitimleri aldı, çok sayıda önemli yurtdışı inşaat ve emlak fuar organizasyonuna katıldı. Ege Bölgesi'nin en büyük golf projesinde proje yöneticiliği yaptı. Hollanda başta olmak üzere Avrupa'nın pek çok ülkesinde gayrimenkul pazarlaması konusunda Ar-Ge çalışmaları yürüttü. 2009 yılının Kasım ayında RE-MAX Artemis Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi'ni kurdu. 2015 itibariyle dünyanın 1 numaralı gayrimenkul Şirketi Coldwell Banker'a katıldı. Bu süre içerisinde uluslararası ve ulusal tüm eğitim programlarına katıldı.Hem Coldwell Banker hem de Century 21 ve Era Gayrimenkul'un New Jersey'deki ana şirketi Realogy'den eğitim aldı. Lüks konut markası Previews' ın Floransa ve Chicago' daki eğitimlerine katılarak sertifika aldı. Coldwell Banker ile gayrimenkul danışmanlığı alanına katkılarına Bodrum Yarımadası'nda giderek artan iş hacmiyle devam etmektedir.


Konu Başlıkları

ÖNSÖZ

GİRİŞ

BAŞLANGIÇ İÇİN SORULAR

ÇOK ÖNEMLİ SORU: NEDEN?

'İNSANIN KADERİ KARAR ANINDA GİZLİDİR'

SEÇİMİNİZİ YAPTINIZ

İŞİ ŞANSA BIRAKMAYIN

İHTİYAÇ TESPİTİ

BAŞARILI OLMA YOLUNDA İNAT EDİN

PLANLAYIN

EMPATİ

SOSYAL FARKINDALIK

SUNUM İÇİN HAZIRLANIN

PAZARLAMA PLANI

İHTİYAÇ

FAYDA SAĞLAMA

İHTİYAÇ ANALİZİ

İLERLEMEK İÇİN ÇALIŞIN

İTİRAZLAR

İPUÇLARI

SATICI-ARACI-ALICI İŞBİRLİĞİ

MÜŞTERİ POTANSİYELİ YARATMAK İÇİN ÇALIŞIN

MÜŞTERİ POTANSİYELİ YARATMAYI SÜRDÜRMEK

PORTFÖY

YÜZ YÜZE TANIŞMA

PAZARLIK

KONUŞARAK PAYLAŞIR, DİNLEYEREK ÖĞRENİRSİNİZ

ANDA OLMAK

KAPASİTENİZİ BİLİN

UZMANLIK ALANI

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

SON SÖZ

GAYRİMENKUL TEMEL TERİMLERİ



“Başarının Perde Arkası” 

Yazan: Metin Sığırtmaç

Yayın Evi: Pozitif Yayınları

Dil: Türkçe

1.Baskı : 2016



Geri Dön