28 / 04 / 2024

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.



ATEM, emlak danışmanlarını mesleklerinde bir numara olmaları için Uluslararası Yazar ve Eğitmen Barış Kılıçarslan ile buluşturdu.  ATEM Başkanı Hakan Akçam ise emlak danışmalarının mesleklerinde en iyisi olabilmeleri için yapmaları gereken önemli detaylara değindi. 

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

EMLAK DANIŞMANLARININ BAŞARILI OLABİLMESİ İÇİN EKSİKLERİN TESPİT EDİLMESİ GEREKİYOR

ATEM Başkanı Hakan Akçam emlak danışmalarına seslenerek gayrimenkul sektöründe mesleki eğitimin yanı sıra geliştirilmesi gereken konularda eksiklerin giderilmesi konusunda çalışmalar yapılması gerektiğine değindi. 

Akçam gayrimenkulde başarının 7 altın anahtarını bize anlatacak olan kendi uzmanlığı olarak sıcak satış, gayrimenkul satışı ve motivasyon konularını çok önemseyen eğitmen Barış Kılıçarslan'ın kendilerine destek verdiğini söyleyerek teşekkür etti. 

ATEM olarak hazırlayacakları eğitim programlarının devam edeceğine değinen Akçam, “İşini doğru ve kurallarına uygun yapan meslektaşlarımızın arkasında olmaya, işlerini daha da iyi yapabilmeleri için elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz.

Sayın Barış Kılıçarslan’ın etkili konuşması ile hepimiz için bugünün verimli geçtiğine inanıyorum. Biz kendisiyle bir eğitim programı daha düzenlemeyi düşünüyoruz. Meslektaşlarımızın alanlarında en iyisi olmaları için desteklerimiz devam edecek” diyerek sözlerini sonlandırdı.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

YETKİSİZ EMLAK İLANLARI VERİLİYOR

Akçam geçtiğimiz günlerde emlak ilan sitelerinde yetkisiz kişilerin ilan verdiğini söyleyerek bu konudaki açığa dikkat çekmişti. 

 “Emlak ofislerinin ve danışmanların hizmet kalitesini arttıracak her çözümün yanındayız” diyen Akçam, “Ancak puan vermek/puan almak öncelikli bir sorunun çözümü değildir, üstelik manipülasyona açık ve kişiye göre değişen yani göreceli bir konudur.

E-ticaret Pazaryeri üzerinde satılmış bir ürün ve onun satıcısı, müşteri tarafından çeşitli kriterlerle puanlanabilir, yorum yazılabilir. Ancak burada kritik olan konu, ürünü gerçekten satın almış, fatura sahibi kişi tarafından puanlanıyor olmasıdır.

Oysa bir ilan sitesi, fatura karşılığı satış yapılan bir e-ticaret sitesinden farklıdır. Sadece ilanı görüntüler, işlem sitede değil, dışarıda gerçekleşir. Sitede bir emlak satılmaz veya kiralanmaz, bir pazaryeri değildir. Sadece portal trafik kazanır, gerisi kime fayda sağlar bilinmez?” ifadelerini kullandı.

ATEM Başkanı Akçam: Mülklerin gerçek değerini değerleme şirketleri yapmalı

'Yetki belgesi olmayanlar sitelerde cirit atıyor' diyen ATEM Başkanı isyan etti! Konut piyasasında ciddi sorunlar var!

Geri Dön