30 / 04 / 2024

Başarının Perde Arkası kitabı

Başarının Perde Arkası kitabı

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Başarı Teşvik Programı'nın detayları açıklandı! İlkokul, ortaokul, lise üniversite! Şartları karşılayan herkes alacak!

Başarı Teşvik Programı ile en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarında örgün eğitim gören öğrencisi bulunan ihtiyaç sahibi hanelere, her sene eğitim süresi boyunca aylık 300 lira destek verileceği açıklandı.

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, hayatta başarı sağlamanın 10 gizli sırrını verdi! İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Elon Musk'tan başarılı olmanın 6 gizli anahtarı!

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, daha 12 yaşında video oyunları geliştirmeye başladı. Erken yaşta bilgisayar ve girişimcilik dünyasına adım atan Elon Musk, başarılı olmanın 6 gizli anahtarını verdi. İşte ayrıntılar...

Başarının Perde Arkası kitabı Haberi

Başarının Perde Arkası kitabı

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.


“ İnsanın Kaderi Karar Anında Gizlidir”

Ya kariyerinizi herhangi bir işle uğraşarak geçirir ya da bir karar verip işe koyulur, kariyerinizi mümkün olan en üst düzeye taşır, hayatınızı çok daha güzel koşullarda yaşamayı seçip sayfayı çevirmeye başlarsınız... 


Yazar, Broker Metin Sığırtmaç bir koç, eğitmen ve uluslararası alanda kazandığı başarılarla adından söz ettiren bir profesyonel olarak kaleme aldığı ‘Başarının Perde Arkası’ kitabı ile; gayrimenkul danışmanlığı ve satışı hizmeti verirken deneyimlediği kültüre ait ince çizgileri, tecrübelerini ve gayrimenkul danışmanlarını hedeflerine ulaştıracak püf noktaları anlatan bir yol rehberi sunuyor.


Başarının...