05 / 05 / 2024

Metin Gayrimenkul adres

Metin Gayrimenkul adres

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Metin tarafından kuruldu.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Aycan Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Aycan Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Avcılar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Arife Akpunar ve Metin Aycan tarafından kuruldu.

Abs İnternational Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abs İnternational Gayrimenkul Anonim Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bayraktar tarafından kuruldu.

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gyk Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Kavak, Hamdi Öztürk ve Metin Aygül ortaklığında kuruldu.

TMSF, Metin Ayar Ticari İşletmesi'nin 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Metin Ayar Ticari İşletmesi'ne ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 240 bin TL'den başlıyor.

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsam Grup Gayrimenkul Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Korkmaz ve Samet Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Almet Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almet Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tuzgu tarafından kuruldu.

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Feyzioğlu'ndan gayrimenkul alım satımı açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, "Tapuda gayrimenkul alım satımlarında avukatın da orada olmasını istiyoruz" dedi.

Kordonboyu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kordonboyu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Cenk Ceylan ve Hakkı Zeki İmre ortaklığında kuruldu.

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Construction İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu.

Metin Gayrimenkul adres Haberi

Metin Gayrimenkul adres

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Metin tarafından kuruldu.

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yasal mevzuata bağlı kalmak şartıyla, kentsel dönüşüm proje iş ve işlemlerini yapmak.Bu kapsamda kat karşılığı bina inşaatları yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Metin Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Oruçreis Mah.Tekstilkent Sit. A15 No.10 G/101...