13 / 05 / 2024

Metin Gül mimari

Metin Gül mimari

Metin Gül Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Gül tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Kasım'da Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Güçlü Platform Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlü Platform Kiralama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Metin tarafından kuruldu.

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi'nin imar planı onaylandı!

Isparta'nın Bozanönü yolunda 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül İki Sanayi Sitesi'nin mimari projesi tamamlanırken, imar planı onayı da sonuçlandı. 

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Mustafa Gül toprağa veriliyor!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Osman Gül ve Metin Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Merhum Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben toprağa veriliyor.

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Metin Anıl: Ekonominin lokomotifi inşaat!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile birlikte İnegöl Müteahhitler Derneği'ne (İMDER) iade-i ziyarette bulundu.

Metin Külünk kimdir?

İnşaat Mühendisi Metin Külünk, AKP İstanbul 1 Milletvekili adayı oldu. Peki, Metin Külünk kimdir? Metin Külünk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Metin Külünk...

Metin Gül: Beylikdüzü’nde rekabet yoğunlaşıyor!

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, Beylikdüzü’ nde rekabetin yoğunlaştığını belirterek, “ Beylikdüzü A sınıfına doğru ilerliyor. Özellikle sahil kesimindeki projeler hızlı satılıyor ” dedi...

Cumhurbaşkanı Gül’den üniversite binalarına estetik ve mimari eleştirisi!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ni ziyareti sırasında, bazı üniversite binalarının bir an önce yapılsın çıkılsın düşüncesiyle, hiçbir estetiğe, mühendislik ve mimarlığa sahip olmayacak şekilde yapıldığını söyledi....

Mahmut Metin Gültekin Yılın AVM Müdürü ödülünü aldı!

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Müdürü Mahmut Metin Gültekin, Türkiye perakende sektörünün en önemli organizasyonu Perakende Günleri kapsamında düzenlenen 'Perakende Güneşi Ödülleri'nde Yılın AVM Müdürü ödülünü aldı...

Metin Gül mimari Haberi

Metin Gül mimari

Metin Gül Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Gül tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'Da kuruldu. 


Metin Gül Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Metin Gül Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Matbaacı Osmanbey Sokak,...