29 / 04 / 2024

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.



ECE Türkiye, 2023 yılının ilk sekiz ayında 47 bin metrekare alanda 152 kiralama ve yenileme sözleşmesine imza attı. ECE Türkiye Kiralama Direktörü Burak Dalgın, 2023 yılının ocak ve ağustos ayları arasında hem mevcut kontratlarını yenilediklerini hem de yeni kiralamalar ve mağaza renovasyonları için perakendeci iş ortakları ile anlaşmalar yaparak 150’yi aşkın sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

600 BİN METREKARELİK ALANDA 2 BİN 500 KİRA KONTRATINI YÖNETİYOR

ECE Türkiye’nin, güçlü ve prestijli AVM’lerden oluşan bir portföye sahip olduğunun vurgusunu yapan Kiralama Direktörü Burak Dalgın, “Yönetim portföyümüzde, dokuzu faaliyet halinde, üçü ise inşaat aşamasında olan 12 alışveriş merkezi bulunuyor. İnşaatı devam edenlerle birlikte toplam 600 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 2 bin 500 kira kontratını yönetiyoruz” diye konuştu.

 2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı! 

YÜZDE 99 DOLULUK ORANIYLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ!

ECE Türkiye yönetim portföyünde yüzde 99’luk bir doluluk oranıyla hizmet vermeye devam ettiklerini de ifade eden Dalgın,marka karmalarımızı yürürlükteki sözleşmelerin sürelerini de gözeterek güncel tutmak, perakendecilerin taleplerine ve performanslarına göre bu mağazaları fiziki şartlar dahilinde büyütmek, küçültmek, açık alanlar eklemek gibi farklı operasyonları AVM’lerinin faaliyet halindeyken gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ece Türkiye 2023 yılının ilk sekiz aylık döneminde yaklaşık 47 bin metrekare bir alanın kiralaması yapıldı. Bu da orta ölçekli bir AVM’nin kiralanabilir alanına tekabül ediyor. Bunun yanı sıra inşaatı süren üç yeni projenin de kiralama görüşmelerin hızlı şekilde devam ettiği belirtildi.

Dalgın, güçlü kiralama performansları ile, alışveriş merkezleri  markalar için çekici, istikrarlı ve rekabetçi perakende noktaları olduğunun ve sektördeki güvenilirliğin bir kanıtı olduğunu aktardı. 

GEÇEN YILA ORANLA YÜZDE 30'UN ÜZERİNDE!

Alman ECE Marketplaces ise bir önceki yılın ilk yarısına kıyasla yaptığı kiralama sözleşmesi sayısını yüzde 30’un üzerinde artırdı.

2023 yılının ilk yarısında, firma tarafından yönetilen alışveriş merkezlerinin 140’ında toplam bin 300 kiralama sözleşmesi imzalanarak 380 bin metrekarelik alanın kiralaması yapıldı.

ECE, sadece Almanya'daki AVM’lerde aynı dönemde kiralanabilir alanı 250 bin metrekareyi aşan 750 kiralama sözleşmesi imzaladı. 

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Emlakçı komisyonunu kim ödemelidir?

Geri Dön