12 / 05 / 2024

Metin Kılıç adres ve telefonu

Metin Kılıç adres ve telefonu

Mimar Metin Kılıç, 1987'de kurduğu M artı D Mimarlık ile faaliyetlerine devam ediyor. Metin Kılıç'ın hastane, konut ve ticari merkezler üzerine çok sayıda işleri bulunuyor. Peki Metin Kılıç kimdir? İşte biyografisi...

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Metin Anıl: Ekonominin lokomotifi inşaat!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile birlikte İnegöl Müteahhitler Derneği'ne (İMDER) iade-i ziyarette bulundu.

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Solemar Adabükü Villaları adres!

Ev tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Metin Külünk kimdir?

İnşaat Mühendisi Metin Külünk, AKP İstanbul 1 Milletvekili adayı oldu. Peki, Metin Külünk kimdir? Metin Külünk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Metin Külünk...

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy adres!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Yenitepe Kadıköy Evleri 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir La Vida Büyükçekmece adres!

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde inşa edilen Demir La Vida Büyükçekmece adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Demir La Vida fiyatları 248 bin TL' den başlıyor...

Anka Yapı Evim Kadıköy adres!

Anka Yapı Evim Kadıköy adres ve satış ofisi irtibat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Evim Kadıköy'de metrekare birim fiyatı 5 bin 300 liradan başlıyor...

Metin Kılıç adres ve telefonu Haberi

Metin Kılıç adres ve telefonu

Metin Kılıç kimdir?


Metin Kılıç, 1962 yılında doğdu. 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı.1987 yılından beri kurucusu olduğu mimarlık ofisi M artı D Mimarlık’da tasarım ve uygulama çalışmalarını sürdürmekte. 


Metin Kılıç'ın hastane, konut ve ticari merkezler üzerine çok sayıda işleri bulunmakta.


Kılıç, 2001 – 2003 arasında DEÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü yarı zamanlı öğretim görevlisi ve 1997'de DEÜ Torbalı Meslek Yüksek Okulu Mermer Teknikerliği Programı yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı.


Metin Kılıç'ın ödülleri!


2009, Satın Alma- Denizli Hükümet Konağı Mimari Projesi ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Proje Yarışması

2008, 1. lik ödülü – UİB Otomotiv Anadolu Teknik Lisesi Çağrılı Mimari Proje Yarışması

2008, 11.Ulusal Mimarlık Sergisi Proje Ödül Adayı, Olive Park-Ece Evi

2002, 1. lik ödülü – D. E.Ü. Mimarlık Fakültesi Binası...