27 / 04 / 2024

Metin Külünk özgeçmiş

Metin Külünk özgeçmiş

İnşaat Mühendisi Metin Külünk, AKP İstanbul 1 Milletvekili adayı oldu. Peki, Metin Külünk kimdir? Metin Külünk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Metin Külünk...

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu! 1 doları bile olanlar kül kesildi! Doları olanlar hemen toplansın!

Dolar değer kaybetmeye devam ederken yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken doların geleceği en dip rakam resmen belli oldu. 1 doları bile olanlar bu rakam karşısında kül kesti. Doları olanlar hemen toplansın.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul açıklamaları ne anlama geliyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Kübra Par bugünkü köşesinde Kemel Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul projesi tepkilerini kaleme aldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Hayırsever Türk doktor Afganistan'da okul inşa ettirdi!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk, Afganistan'ın Cevizcan şehrinde 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul inşa ettirdi.

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Tank Palet Fabrikası için ihale yapıldı mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Tank Palet Fabrikasının ihalesini yaptın mı? Niye ihale yapmadın? İhale yaptın da bizim mi haberimiz olmadı?" diye konuştu...

Metin Külünk özgeçmiş Haberi

Metin Külünk özgeçmiş

Metin Külünk kimdir?

Metin Külünk, 16.11.1960 tarihinde Rize'nin Güneysu ilçesinde dünyaya geldi. Babasının görevi nedeniyle ilk ve orta öğrenimini sırasıyla Diyarbakır ve İstanbul'da tamamladı. Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi.


Askerlik hizmetini yerine getirmesinin ardından 1984 yılında İnanç Dış Ticaret Hizmetleri Grubunda iş hayatına atıldı.


· 1990-1993 yıllarında sivil oluşum ALTMIŞLILAR GRUBU'nun kuruluşunda ve yönetiminde bulundu.

· 1993-1995 yılları arasında Marmara Üniversitesi'nde dış ticaret dersleri verdi.

· 1990-1995 yılları arasında İTKİB (İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği) komitelerinde görev yaptı.

· 1994 yılında Türkiye'nin AB ile ilişkilerine yönelik "GÜMRÜK BİRLİĞİ SÜRECİNDE TÜRKİYE" dergisini yayınladı.

· 1995 yılında Türkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı ilk özel "DIŞ TİCARET EĞİTİM MERKEZİ"ni kurdu.

· 1995 yılında İSO (İstanbul Sanayi Odası) Hazır Giyim Meslek Komitesi Üyeliği'ne seçildi.

· 1997-1999 yılları...