15 / 05 / 2024

Metin Necmettin Mansur

Metin Necmettin Mansur

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi, Metin Necmettin Mansur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Danyal Navaro Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 800 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.

Örcünlü İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örcünlü İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Fuat Gandur ve Metin Necmettin Mansur tarafından 680 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu

Metin Genç: Ortahisar'da ciddi manada ulaşım sorunu var!

ORTAHİSAR Belediye Başkanı A. Metin Genç mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Güney Çevre Yolu ve turizm konusunda duyarlı olduğunu kaydeden Genç çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sancaktepe Necmettin Erbakan Külliyesi açılış töreni düzenlendi!

Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açılıyor.

Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne 15 Temmuz Yerleşkesi kuruluyor!

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker düzenlediği basın toplantısı ile ‘2016-2017 Öğretim ve Eğitim Güz Dönemi’ni değerlendirdi. Şeker, “Zaman, nitelikli insan gücünü arttırma zamanıdır” dedi.

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Atina'da hükümetin özelleştirme politikalarına protesto!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da hükümetin özelleştirme politikaları protesto edildi.

Kocaeli Necmettin Erbakan Parkı yenileniyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Parkı'nın yeniden düzenlenerek Diliskelesi halkının hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

Mehmet Özkan'dan Doğanlar Stadı için Metin Oktay önerisi!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Metin Oktay'ın adının Bornova'daki Doğanlar Stadı'na verilebileceğini belirterek, bunun gerçekleşmesi halinde stadın girişine Metin Oktay'ın heykelini hediye edeceğini bildirdi.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

İzmir Metin Oktay Parkı yeniden inşa ediliyor!

İzmir Bayraklı ​Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan 'Metin Oktay Parkı' baştan inşa ediliyor. Tamamlandığında park alanı 2 bin 131 metrekare alanı kapsayacak.

Ahmet Metin Karadayı tahliye edildi!

Nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve 2100 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan New City konutlarının sahibi işadamı Ahmet Metin Karadayı dün yapılan duruşmada tahliye edildi.

Yüksek Mimar Mühendis Necmettin Ezer vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1952 mezunu Yüksek Mimar Mühendis Necmettin Ezer hayatını kaybetti. Necmettin Ezer'in cenazesi bugün Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından kaldırılacak.

Metin Necmettin Mansur Haberi

Metin Necmettin Mansur

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi, Metin Necmettin Mansur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Danyal Navaro Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 800 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.


Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, restoran, kulüp ve buna benzer turistik tesisler kurmak, işletmek, işlettirmek, kiraya vermek, kurulu ve kurulacak tesisler kiralamak, bu amaçla ortaklıklar kurmak, işbirliği sözleşmeleri yapmak, 2- Konusu ile ilgili işleri veya bunlardan bir kısmını doğrudan doğruya kendi nam ve hesabına yapmak veya yerli veya yabancı şahıs şirket ve müesseseler ile milli çıkarlara uygun işbirliği yaparak ortaklıklar kurmak, ortaklıklara iştirak etmek, aracılık faaliyeti ve portföy işletmeciliği niteliğinde olmamak kaydıyla menkul kıymetler almak veya elden çıkarmak, 3-Şirket...