15 / 05 / 2024

Metin Saltık doğa beton

Metin Saltık doğa beton

Geçen yılı yüzde 7 büyüme ile kapatan Doğa Beton, kamu yatırımlarını yakın markaja aldı. İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğu kamu yatırımlarıyla aşmayı planlayan firma, kentsel dönüşüme yönelik çalışmaların başlamasını bekliyor.

Bakan Bilgin 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı! Erdoğan mı duyuracak?

Emekli bayram ikramiyelerine bütçeye getireceği yük gerekçesiyle zam yapılmayacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı. 1 Mayıs'ta Erdoğan'ın kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Bakanlık Doğa Koleji hakkında açıklama yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'ndeki kriz hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, Doğa Koleji'ndeki son duruma yönelik olarak, "Bugün içinde açıklama yapacağız" dedi...

Doğa Koleji satıldı mı?

Doğa Koleji satılmadı. Okullar rezil durumda. Maaşlar ödenmiyor. Öğretmenler de çalışanlar da perişan. Öğrenciler ve velileri şaşkın.

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Doğa içinde 1500 TL'ye kendi evini yaptı!

Şehir hayatından sıkılan genç kadın kızı ile birlikte doğa içinde 1500 TL harcayarak kendi evini inşa etti. İşte sadece 1500 TL'ye gerçekleştiren o evin yapım aşaması...

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için start verdi.

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Metin Saltık doğa beton Haberi

Metin Saltık doğa beton

Yıllık 300 bin metreküp beton üretim kapasitesine sahip Faaliyete 2011 yılında başladıklarını anlatan Doğa Beton Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saltık, çalışmalarını toplam 11 bin 500 metrekarelik alanda yürüttüklerini söyledi.


Saltık, yıllık yaklaşık 300 bin metreküp beton üretim kapasitesine sahip olduklarını vurguladı. Mersin'de altyapıda ciddi sorunlar bulunmasına karşın konut inşaatlarının kamu yatırımları ve sanayi yatırımlarının önünde gittiğini anlatan Saltık, geçen yıl firma olarak yüzde 7 civarında büyüdüklerini belirterek, "Bu büyümede kentteki devlet hastanesi inşaatını yılın son çeyreğinde almış olmamızın önemli bir rolü bulunuyor.Bunun dışında yeni kamu yatırımları yapılacağını görüyoruz. Ayrıca 2015-2016'da kentsel dönüşüm projelerinin de sektöre hareket getireceğine inanıyorum" dedi. Sektöre ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Saltık, Mersin'de inşaat sektöründe ağırlıklı olarak C25/30 betonların tercih edildiğini anlattı. Her geçen yıl kalitenin yukarı...