22 / 07 / 2024

Metin Uyar

Metin Uyar

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, Candarlı Sokak'ta kuruldu.

Ünlü ekonomisten ‘kur şoku’ uyarısı!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, hükümetin iktidarda kalmak adına seçimler öncesi yaptıklarını buz pateni olarak adlandırırken, yeni bir kur şoku uyarısında da bulundu.

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümetin yaptığı düzenlemeyle ilgili son açıklama için nefesler tutulmuşken, bu konuda, İstanbul Sanayi Odası’ndan da bir uyarı geldi.

Osman Nuri Topbaş'tan Kayserili başkanlara dikey yapılaşma uyarısı!

Yeni hükümetin programında yer alan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da zaman zaman dile getirdiği “dikey yapılaşma yerine yatay yapılaşmaya önem verilmesi” konusunda Kayseri’li belediye başkanlarına “dost uyarısı” geldi.

'Ev alıyorum' derken dolandırılmayın!

Önemli miktardaki birikimimizle emlak satın alırken, zarar görmemek için nelere dikkat etmeliyiz? Avukat Umut Metin uyarıyor: "Ev alıyorum derken kötü niyetli kişilerin eline düşmeyin!"

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, Candarlı Sokak'ta kuruldu.

Fitch'ten Körfez bankalarına uyarı!

Fitch, petrol fiyatlarındaki uzun süreli düşüşün, hükümetlerin harcamaları kontrol altına almadığı sürece Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi (GCC) bankalarında daha zayıf kâra neden olabileceği uyarısını yaptı

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, bazı illere yönelik "meteorolojik uyarı" yapıldı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illerde kuvvetli yağış bekleniyor.Uyarıda, kuvvetli yağışın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunma

Vergi borcu olanlara önemli uyarı!

Vergi dairelerine borcu olan vatandaşların dikkate alması gereken uyarılar yapıldı. Torba yasa ile vergi borçlarına getirilen yapılandırma imkanından yararlanacak mükelleflerin, başvuruda dikkat etmesi gereken noktalar var.

Meteoroloji'den uyarı: Kuvvetli yağış geliyor!

Uyarıya göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da görülecek yağışların, Diyarbakır, Batman, Siirt, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Şırnak çevreleriyle Mardin'in kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor...

Bolu Dağı'nda sürücülere emniyet kemeri uyarısı!

Bolu Dağı'nda sürücülere emniyet kemeri uyarısı yapıldı. Trafik ekipleri, D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde sürücülere emniyet kemeri takmanın önemini anlattı, bilgilendirmelerin yer aldığı broşür dağıttı.

Hazine arazisinde konutu olana uyarı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm alanı ilan edilen bölgelerdeki hazine arazilerinde oturan vatandaşların tapu sorununun giderilmesi için tanınan sürenin Mayıs 2015'te sona ereceğini hatırlatarak uyarılarda bulundu...

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, bazı illere yönelik "meteorolojik uyarı" yapıldı. Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu sabah saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarı yaptı.Yapılan açıklamada, yağışların Cumartesi sabah saatlerinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu.

Metin Uyar Haberi

Metin Uyar

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü hafriyat işleri, nakliye,  alt yapı ile ilgili olarak her türlü kazı ve sondaj çalışmaları yapmak, binaların yıkım işlerini yapmak, bu işleri taahhüt ve ihale karşılığı her türlü resmi ve özel kişi kurum ve kuruluşlara yapmak. 2-Hafriyat işleri ilgili olarak her türlü iş makinelerinin el aletlerinin, kamyon, kamyonet ve hafriyat işlerinde kullanılan diğer tüm makinelerinin üretimini, ithalini, ihracatını, alımını satımını ve pazarlamasını yapmak, 3-Bilumum inşaat işleri, taahhüt işleri, toplu konut, ferdi konut, fabrika ve iş yeri inşaatı, bina, sulama kanalı, gölet, ırmak, baraj, dere ıslahı, otel, motel, tatil köyleri, dinlenme evleri, villa,...